hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Nadajmo se da nećemo opet čekati 6 godina na sljedeće finale. Mirišim Albinicu sljedeće godine.

Kako bi Albina prošla slatko da se takmičila ove godine.. tako mi žao i za nju pa i za sirotu Ronelu, avion makaljon 🤣🤣 a i za sve nepravde koje nisu doživele novi voting sistem

Drago mi je zbog forumaša i drugova iz Hrvatske koji se raduju ali nije mi bilo ovo u top 10 večeras. Ali naravno očekivan prolazak i neka ste se radovali, zaslužili ste

S obzirom da u izvođačima nema Doris, evo ovdje... Huljić i njegov orkestar te Doris su napravili novu, instrumentalnu verziju Marije Magdalene.

Tonči Huljić je sa svojim orkestrom donio novo ruho velikom hitu i po tko zna koji put to maestralno napravio. U spotu se uz Tončija Huljića i Doris Dragović pojavljuje i ženski vokalni sastav u kojem pjeva i Hana Huljić

Stavio sam ja u temu šta slušate Huljićevu Magdalenu. Dobra je.

Jebeš to, tko je najluđi u Hrvatskoj nakon Let 3, jel Alka Vuica? Šalji nju!!!!
Dosta je bilo pristojnitya
Dogodine neka od starijih avangardnih lujki tipa Josipa Lisac ili Zdenka, pa da vidiš!!

Dosta ljudi mi je reklo da je poslalo sms za Let 3 tako da ubeđen sam da je 12 poena stiglo na vašu adresu. xDž
A obzirom da smo emitovali preko RTS 3 kontam da je stiglo 10 000 glasova maks xD

732 tisuće pregleda na nastup. Skoro 150k više u odnosu na drugi najgledaniji nastup 👀

Nešto se sprema... Zagreb 2024

Btw, čestitke na prolasku. Meni je pesma i dalje neslušljiva, ali drago mi je da je konačno prekinut niz neprolazaka u finale.

Volio bih, ali sumnjam. Mislim da je realnije tako neki plasman kao 2017., meni bi to bilo posve zadovoljavajuće #skroman

Pa Alka i Let3 imaju duet.

Ali pobogu zasto imamo najvise pregleda na ytu

Pa Alka i Let3 imaju duet.

Ali pobogu zasto imamo najvise pregleda na ytu
Ma ne preispituj ništa nego uživaj

Ja sam za Hurricane bio budan do 4 ujutru, samo pratio koliko pregleda imaju...

Back