hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Nek smo i ovo dočekali, većinski sam kapirao i verovao da prolazite :giggle: Čestitke, iz mog ličnog top 10 nikad Mama ŠČ nikad nije ni izlazila :love:

@Micky
Je l' znaš za Poljsku, da li više koristi YT kao mi ili Spotify kao zapad?

Mada će se brzo videti... Ako raste na Spotifaju, to je sigurno zbog istočne Evrope lol

Aj da nisam džabe potrošio 15 eura na glasove sinoć 😀

Šalu na stranu, očekivano od početka. Za finale nemam nikakva očekivanja. Sigurno da neće biti bottom 5. Očekujem dobre glasove dijaspore, a i sa strane nešto. Vidim da su na jakim mjestima u trendingu u dijasporskim zemljama plus Poljska. Od poljske publike očekujem 12, od Ukrajine isto jake bodove. Nisam očekivao da će ih prve prozvati, ali neka 😆

Performans izvrstan i efektan ali pjevač je jako loše pjevao pola pjesme. Vidim da publika odlično reagira ,kako sam i mislio televoting daje poene a žiri baši ne. Nešto kao Moldova 2022.

Jedino sto je ovde falilo je da publika malo vise prida energije kroz nastup, sve drugo je bilo super. Cak mi se pesma pocela da se vrti po glavi, a mislio sam da mi se uopste ne dopada. Jako sam se obradovao sto je usla u finale, nadam se da moze pasti jedan top 5 kod tvt.

Cestitke komsijama, iskreno mi je drago sto je Hrvatska opet u finalu.

Pesma me nazalost "ne radi" i dalje ali drago mi je svejedno.

Drzim fige za sto bolji rezultat.

Pesmu obožavam, ali nastup mi je bio jako loš. I ne znam šta se dešava sa pevačem, on se sinoć jedva sastavio

Meni Let 3 deluje kao hrvatska verzija Hurricane u smislu fenomena. Ogroman hajp u zemlji, dosta skromniji izvan zemlje pa onda se stvaraju nerealna ocekivanja. Opsesija YT pregledima koji su mahom dosli iz same Hrvatske kao sto je bio slucaj i sa Hurricane 2021.

Video sam neke lude prognoze domaćih fanova. Kao ono kad je Sasa Popovic ocekivao TOP 5 za Hurricane lol

Pesmu obožavam, ali nastup mi je bio jako loš. I ne znam šta se dešava sa pevačem, on se sinoć jedva sastavio
Razbolio se. Upravo se liječi u sobi.

Skočili na kladionici. 13. smo (12. na Oddsc.). Najbolje dosad.

Back