hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Maaa nemoguće da je gora ili jednako loša ponuda kao prošle godine?!?!

Tuzit cu HRT, ovo nije humano.

Meri i Hana jedine za finale, ostalo šć, vrijeđanje zdravog razuma

Zar ne reče neko da je nekoliko pesama toliko dobro da može da konkuriše za top plasman na Evroviziji? Nakon prvog slušanja, mislim da svega par njih mogu da se nadaju finalu.

Meni su najbolje Kedžo, Hana i Harmonija. Ima nekoliko ok, ali svakako bolja Dora nego prošle godine. Let3 sprdnja ali ne tako dobra kao Ku*cem u čelo. Kme kme će razbucati pozornicu. Eni Jurišić baš razočarala. I to je to.

Kada izlaze spotovi na yt?

Realno mislim da HRT treba dat licencu za ESC nekoj drugoj televiziji. Nisam ocekivao 18 pjesama koje ce sve pokidat, al ovo je, ponavljam vrijeđanje zdravog razuma

Nije trolanje, ak ti smeta ne citaj i ne pravi se diva. Elem, pjesme su ma ytu

Kedžo mi je ok,ali Divlji vjetre je bila puno bolja pjesma.LET3 užas,najbolja mi Hana Mašić od ovih što sam do sad čuo.

Djeluje mi kao da će Let3 sa ošuri televoting na Dori sa Rigobertinom Ay Mama na steroidima.

Harmonija bi možda bila najbolji izbor ali ovaj Kme kme mi je odličan, mislim da mi je favorit za sad 😂

Hanina mi je okej za singl, za ESC ne znam koliko je konkurentna.

BBB je kul, među najboljima svakako, a kod Kedže mi i na novo slušanje smeta refren, odnosno aranžman u refrenu

Slušajući pesme skoro da sam uveren da će Harmonija pobediti.

Let 3 možda dobije kod publike, ali će ih žiri sahraniti.

Poslušah sad 5 pesama, a ostale ću večeras... Ove koje sam čuo, sve su mi OK, ali nijedna ništa preterano wow... Kedžo, Eni, Harmonija, Hana i Meri... Divlji vjetre neprevaziđena.. Možda mi je čak najbolja i Harmonija, što sam najmanje očekivao... Hvalite pesmu Bye Bye Blonde, ali meni ona uopšte nije za scenu, tek ne za ESC ..

Ali ova iz HD reče prije pjesme nešto kako pjesma govori o pravim porodičnim vrijednostima, a ne znam gdje se to tačno spominje u tekstu 😄

LET 3 ovo je nesto sto ja apsolutno ne slusam, ali drop ili bop, mislim da je veliki rizik, pogotovo sto Hrvatska nije u finalu vec nekoliko godina, pa da ljudi nece obratiti paznju, ali sigurno vredno pokusaja

HARMONIJA odlicno zabavno tradicionalno

Hana i Eni odlicne, Eni zanimljivija, Hana klasicna modernija balkanska balada koje cujemo od Dzejle, Ilma Karahmet, ali kvalitetno

Ostalo iskreno krs, Meri, ne znam cemu odusevljenje, Kedzo, valja samo prva strofa

Back