Moraće nastup mijenjati sigurno, ona koreografija za vrijeme strofa (koja mi je jedini prihvatljiv segment njihove interpretacije) vjerovatno će moći ostati ali će najvjerovatnije izbaciti ono simuliranje seksa dok izgovaraju ''šč'' i osmisliti nešto drugo, tip sa raketama vjerovatno ostaje ali za natpis na čelu baš i ne znam, uniforme su takođe diskutabilne (primijetih po fejsbuk fan grupama da ih mnogi nazivaju nacistima i traže diskvalifikaciju lol), što šta će tu morati da se koriguje da bi ispunilo norme jednog evrovizijskog nastupa...
Isto i tekst bi mogao biti problematičan, bez sumnje će morati da otfikare ''mama idem u rat'' dio, zapravo ako ih budu pritisli sa kojekakvim zahtjevima pitanje je na šta će ličiti cijelokupan paket u Liverpulu jer to onda nisu oni, možda tako prekrojen i neće biti prijemčiv širokim narodnim masama...
Inače, ne znam ni kako da definišem ovo drugačije nego kao joke ili troll entry, nije mi baš limunada kao ''Leto svet'' a nije mi ni ''Euro neuro'', prava komparacija mi je sa ''Probka'' jer mi ni ovdje nema ništa catchy kao npr. kod Ramba kod koga su i melodija i strofe ostali prepoznatljivi, sama kompozicija bez ikakve estetike je čista kakofonija kojoj se ne zna ni kraj ni početak ali definitivno skreću pažnju na sebe samom pojavom...

Idu mi na dno top-a (zanimljivo je da su mi Albina i Mia bile na 11. mjestu u polufinalima i na istima su i završile, vidjećemo šta će biti ove godine), ovo nije moj fah što ne isključuje da će možda proći u finale (sreća njihova pa nema žirija), u polufinalu od Srbije dobijaju 12 a moguće je i od Irske dosta poena tako da ništa se još ne zna, crnogorska ''Igranka'' je doduše imala skoro cijelu ex-yu pa je opet ispala...
Bilo kako bilo, Hrvatska nema šta izgubiti a ono što je sigurno je da konačno ove godine neće biti nebitna.