hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

U Srbiji su na 6. mjestu s videom sa esc kanala, a na 18. sa hrt kanala koliko vidim. U Hrvatskoj su sva tri videa u trendingu, ta dva i onaj pobjednički nastup

Ja se i dalje nadam više Poljskoj, Češkoj i Slovačkoj, negoli Švedskoj i Letoniji...

Razumeju neke reči ("mali psihopat") i ne vole Putina...

Ma treba izbegavati uopste tu temu jer ako ih neko vidi kao konkurenciju pokrenuce pitanje diskvalifikacije. Pogotovo sada kad se penju na kladionicama

U Srbiji su na 6. mjestu s videom sa esc kanala, a na 18. sa hrt kanala koliko vidim. U Hrvatskoj su sva tri videa u trendingu, ta dva i onaj pobjednički nastup
6. su u opštežoj kategoriji, a 18. sa kanala Dore u kategoriji muzike.

Šaka Hrvatistanaca pokrenula peticiju protiv sudjelovanja Leta 3 na Euroviziji. Sotonizam, nastranost, muškarci u haljinama i tako to. :poop: I'm just gonna leave this here:

e551b828bff98d0cde7e3190434e7f15.jpg

Podsjećaju me na 2021. kad su htjeli snečirati El diablo jer je to sOToniZaM

Koliki je zapravo ova pobjeda Leta 3 fenomen u Hrvatskoj na više razina - današnji dnevni večernji politički talk show Otvoreno na HRT-u je posvećeno Letu 3, gdje će gosti raspravljati o tom čitavom fenomenu i njihovim šansama na Eurosongu. Ovo se u Hrvatskoj s nekim predstavnikom desilo NIKAD. U političkom talk showu, tema - Eurovizija. Jbt.
Od svoje 6. godine, kad sam počeo pratiti ESC, čekam trenutak da hrvatski predstavnik izazove toliko pažnju i u HR i vani.

sad-cat.gif

Back