hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Uzgred, otkad se u Hrvatskoj otvoreno priča o progonu Srba iz Hrvatske kao o nečem lošem?

Je l' to već duže traje, ili je još jedna posledica ovog Let 3 nastupa?

• Like
Reactions: FFM
Па, чини ми се да је више ствар акцентована на то да је српска јавност поприлично параноична, где све морамо да видимо на начин на који нама одговара, што и није тотална неистина у суштини

Jeste tako akcentovano, ali i svi objavljuju odgovor Leta 3 kako nikad ne bi ismejavali ljudsku nesreću...

Ovo prvi put da ja u hrvatskim medijima čujem frazu "progon Srba iz Hrvatske", i da niko ne opovrgava da je taj progon bio loš i da je ljudska nesreća.

Najčešće smo ranije mogli da čujemo kretene kako samo slave Oluju i "oslobađanje Hrvatske"...

Ja sam ponosan što sam od prvog dana podržao Let 3 i niko drugi mi nije dolazio u obzir. Mislim da će ovaj ESC imati rekordnu gledanost u Hr, čak i više nego onaj iz 2003.
Ne treba nabijati nikome što od starta nije bio za nešto, na NF-ima ovde na našem prostoru mora dobro da se pazi kako će nešto zvučati i izgledati uživo.. Vrlo često može da se dese i pozitivna i negativna iznenađenja..

Pa mi smo skoro svi ovdje stručnjaci i sve znamo, doslovno nam ispod nicka piše ekspert
Ne samo sto sve znamo, nego jedva cekamo da nabodemo muski svaku osobu koja malo drugacije razmislja…

Kada sam pominjao hrvatske numere sa Evrovizije, potpuno sam zaboravio 2004. godinu i Ivana Mikulića, te moram sada da se izvinim.. E on mi se jako dopao, vokalna izvedba je bila odlična, dopala mi se i jednostavna, klasična, a tako efektna kompozicija, tada mi je Hrvatska bila u top 10. I hrvatska verzija "Daješ mi krila" je bila jako dobra.. To je kad pričamo od 2004. pa na ovamo.. Feminnem mi je bio u studijskoj verziji ali nakon uživo izvedbe je ispao iz top 10...
@rintintin

Last edited:
Koliko je pjesma uspjela kada ju svi komentiraju, prevode i još potvrđuju da je ovakva ili onakva.
A za manje od 2 mjeseca ekstaza tek kreće.

Kic je uvek dobro prolazio na ESC, makar u predsezoni a posle ih niko ne konstatuje

Ne, barem su to izjavili u jednom od intervjua gore...
Kako su ranije sarađivali sa Rambom, ali sada planiraju sami...

Mama Šč! na milijun pregleda na ESC kanalu (5 dana). Lagano lovi Alessandru koja je na 1,6 mil od prije dva tjedna.
Na Dorinom kanalu 3 milijuna. o_O

Čudno,NRK nema Melodi Grand Prix na Yt.

Dobro čovek na kraju imitira Josipu i Mišu Kovača, ali nije mi nešto smešno...

Sinoć s nekog nastupa. Mislim da je Antivalentinovo. Malo produljena verzija.

Btw. skočili su na 14. mjesto kladionica.

Back