Ova pesma je otvorila koncert i redovno otvata, imali su posebno pokrete plesne za ovu pesmu, publika naravno je bila odusevljena, svi sto je zanimljivo znaju ne samo tekst ceo, vec i svaki pokret i ovu pesmu su pevali onoo predugoo mislim da su pevali cak 2 puta cak ovu pesmu na koncertu, ali atmosfera za ovu pesmu je bila luda.
Ocekujem ovako nesto
Gospoja sa avatara bi glasala..Ma tko god još uvijek misli da su oni neozbiljan bend koji slušaju samo neozbiljni ljudi, taj nema veze sa životom
Iskreno njihovi tekstovi i pesme su poezija, ma šta ljudi mislili, zapravo uopste tekstovi nisu banalni, svaka pesma i nastup nose posebnu neku svoju priču, posebnu energiju, a oni su na sceni tako opusteni i sto je najbitnije vole kako kazu doci u Srbiju, oni se publici ne obracaju niti Srbijooo, Srbii, ne pominju rec Hrvati, kazu i isticu da su oni Jugosloveni, govorili su i tada da granice ne postoje, cak su rekli da im je cast sto svake godine nastupaju u Srbiju u Novom Sadu naravno najvise i jako im se dopada publika i njihova energija..Ma tko god još uvijek misli da su oni neozbiljan bend koji slušaju samo neozbiljni ljudi, taj nema veze sa životom
Imaaaaš dobar parfem..."Dok jos kuca mirise na jutarnje pranje"
Let3, Profesor Jakov
Ljudi su samo realni..Čudi me da ovde forumaši iz Hrvatske ne lude zbog Dore, nešto nema hajpa.. Na PZE temi krenuo pokolj od spiskaDo 27.2 ko živ ko mrtav!
Nemamo hrvacki forum :/
Ljudi su smoreni, zato sto nema toliko poznatih imena, znaju svi ko ce pobediti ove godine na DORI, znaju da nece pobediti na Evrovziji, standardno..Čudi me da ovde forumaši iz Hrvatske ne lude zbog Dore, nešto nema hajpa.. Na PZE temi krenuo pokolj od spiskaDo 27.2 ko živ ko mrtav!
Iskreno, nije baš ni da je Srbija neka velika sila, neka velesila na Evrovziji, da nije bilo ovog jednog "incidenta" 2022.godine sa Srbijom na Evrovziji i značajnijeg jedinog plasmana, zapravo ni danas ne bi bilo toliko hajpa, nama je to zapravo jedini dobar plasman u poslednjih XXXX godina na Evrovziji..Zaboravio si na bolju orodukciju, bolji pristup, a mi znamo sta cemo dobit, mozd koju pjesmu al ce je nastup sahranit + ono standardno za cim kmecimo
But why? Ako bude jedna iole dobra pjesma, na konju smo...Čudi me da ovde forumaši iz Hrvatske ne lude zbog Dore, nešto nema hajpa.. Na PZE temi krenuo pokolj od spiskaDo 27.2 ko živ ko mrtav!