hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Damir Kedžo – Voljena ženo

TIŠINA >>>>> Voljena Ženo.

Stvarno mi je žao Kedže. Ovo je OK ali za esc i konkurenciju slabije.
Melodija je promašena uz ovakav vokal. Al ne bi me čudilo da ga žiri nagradi makismalno i publika postavi na 2 ili 3 poziciju.
Kedžo ocena 8 od 10

Blagi optimizam me drži oko Kedžice. Jao, kad će kraj radnog vremena, roknuću se.

VOLJENA ŽENO – Damir Kedžo, upaliću svijeće, ugasiti svetlo i leći kraj tebe, sanjam još dugo savršen dan, al' ne mogu imati sve... Voljena ženo, padaju kiše, iz noći u dan, ne idi, hladno je, na moje oči ne dolazi san, ostani, tako je najbolje, voljena moja, sve bit će po tvom... Nije loša, ali mi slabija od Divljeg vijetra. Svakako u ovoj konkurenciji možda najprijemčivija.

Blagi optimizam me drži oko Kedžice. Jao, kad će kraj radnog vremena, roknuću se.
Ne bih da budem pesimista, ali tvoja poslednja nada je upravo srušena, Kedžo napravio pesmu za Sunčane skale 2009.godine, više sreće drugi put..

Jedino One day ima iole sanse, ostalo oslobodi boze. Ovdje vise ne vrijedi trosit rijeci, vrijeme, energiju. 99% njih doslo ispromovirat pjesmu jer im je Dora jedini način da im pjesma skupi 10k pregleda na ytu.

Ovo je okej
Očekivan zvuk obzirom da je riječ o čovjeku koji je svirao u Manntri

Back