hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

To mi je bila prva reakcija. I nije mi prvi put da mi se na prvo slusanje nesto ne svidi, pa se posle dojam promeni.

Vodu piti, pisme trizan birati! Jos jednom ponavljam, otkaz čak i misevima u skladistu!

mariah-carey.gif

Ali 24sata koji wiwitetkaće naziva strucnjacima za eurosong 😂😂😂

Pjesma Baby Lasagne oduševila je stručnjake za Eurosong: 'Ovo je tako eurovizijska pjesma...'

(...)

Oprostit cete mi sto pisem post za postom, ali ovaj tekst je cisti odraz dekadentnosti hrvatske 'glazbene' struke kojima su dosadne pjesme vrh, a ove inovativne dno. Jos jedan od dokaza kako je struka zapela u 16 stoljeću. Plus neki od ovih 'strucnih' kretena ce sjedit u ziriju

Tekst je predug da ga kopiram pa cu stavit link

https://www.vecernji.hr/showbiz/gla...glkLSTGUA0GXFHT40gIqgICPpnY48W33hCiknmTyijgc8

Osobica koja za RTTD napiše da je najlošija pjesma Dore, a da na ESC treba poslati Barbaru Munjas je...suzdržat ću se

Nismo mi krivi sto su Hrvati najmoralnija bića balkana i nije cudo sto je Munjena Barica no1 favorit

Ovo možda nekome može biti "ništa posebno", ali niko ne može reći da je lošije od minimum 5 pesama koje su prošle konkurs, naprotiv. Molim lepo, ti stručnjaci koji su slušali pesme ili imaju neko oštećenje sluha ili su bili pod dejstvom alkohola kad su preslušavali pesme. Dovoljan dokaz nam je bila Lazanja u rezervi, a imamo i ovu pesmu koja govori u prilog toj činjenici. Voleo bih da čujem celu pesmu, nadam se da će je izbaciti.
Uskoro će izaći. Meni samo taj dio odličan. Jedva čekam cijelu.

Back