hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Pa logično da se Sara priziva kad je izvesnije da neće učestvovati nego da hoće... Kedzo je nova Mia Negovetic 🤗

al sad bez sprdnje, ova Marcela izgleda kao obećavačica. Pre 10 dana izbacila ovu pesmu (na engleskom i hrvatskom), nadam se da ima Doru / ESC u mislima.
Fino je ovo, a hrvatska verzija je ubedljivo bolja. 👏

Slabo koga poznajem, a, recimo, Zsa Zsa mi deluje interesantno sudeći po onome što sam čuo pre (mada sam isto mislio za Eni prošle godine, pa mi je pesma bila slabašna). Markove smernice zvuče zanimljivo i vidim da je dosta njih Voice/Superstar alumni. Hvala Bogu na polufinalima.

Umesto Mrle stavi @zeleni + FSC i nema bitnije razlike :ROFLMAO:

Meni se dopada spisak takmičara za Doru, biće interesantno. Sviđa mi se što je većina pesma na domaćem jeziku 😊

Inače moram da primetim da su IDJ-evci svake godine sve više i više prisutni na nacionalnim izborima-očekujem da će neko od njih biti prisutan i na PZE. Mislim da postaju konstanta kada su u pitanju nacionalni izbori 😁

Pa nisu tako nepoznati izvođači Vatra, Pavel, Saša Lozar Zsa Zsa, ET s novom pjevačicom, Đuras je potencijal i tu je i naš Hercegovac Vinko Ćemeraš inače pobjednik zadnjeg The Voicea. Dosta je pjesama, dva polufinala, sigurno HRT ima profitabilnost Dore .

Back