hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

1702679281843.png

Iskoristit cu ovaj AI s libertinog FSC-a gdje su u pitanju Điboni i Maja Ajahusha. Ovo govorim za Cetinskog, jer ovako nešto uopće ne izgleda loše. Stari lavovi sa extra glasom, samo da ih posluži produkcija i kompozicija pjesme, mislim da bi imali materijal za top 10, a uz nesto ekstremnije od ekstra mozda cak i zlatnu medalju, da se razbije da monotonija da ovi 45+ ne mogu do pobjede

Jao radujem se zbog Natali Balmix 😍 Nadam se da joj je Darko radio pesmu. Što se tiče IDJ-evaca što da ne, i trebaju da se prijavljuju, što kod nas, što kod Hrvata, bolje oni nego neki penzioneri. Samo nekoliko imena znam, hvala Marku na detaljnom predstavljanju. Inače, mene je Kedžo smorio malo.. Što se tiče LET 3, i dalje lečim traumu od prošle godine tako da su oni za mene BIG NO!

Grupa superiornog kompleksa se javila, iskljucite sve ostalo.

Joj, ovo mi je genijalno. 🤣🤣

Samo kad se setim sto sam citao za Doru 2000: "te Josip Katalenic si oprao kosu da se sva nakostresila", "te Minea se obrukala jer joj ispade s*sa tokom nastupa", "te Vesna Pisarovic dosla sa Because You Loved Me" pa onda "Aj vona bi a pajlot aj vona tu flaj..." Steta sto nema vise tog foruma da nadjem te replike.

Muka mi je od tih kvazikritičara i pljuvatelja kojima dajete bespotreban forumski prostor svake godine. Al' dobro, svakako je nebitan, da ima pojma o ičemu, ne bi radio i pisao za Index.

Verovatno omiljeni forumski meme u poslednje vreme. Lik toliko pokušava da kontrira u svakoj mogućoj situaciji da možemo reći da imamo novog Mrma.

MrmkoMkd.
Ne, najbolje je jednoumlje ovde da zavlada! ✊✊✊

Dotter za doživotnog predsednika!

Back