hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Za mene je index.hr prestao da postoji onog momenta kada su prestali da redovno objavljuju vesti o Nives Celzijus i Stefany Hohnjec 😾

Stefany Hohnjec 😂😂😂😂😂 zaboravio yam da postoju
Pamtim je iz ''Bara'' (ne znam da li se iko seća toga lol), a inače su je urnisali na Indexu u nekom 'zabava' segmentu pre nego što su reorganizovali sajt.

U potpunosti verujem da bi Dora bila sasvim korektan izbor da moroni u izbornoj komisiji ne izaberu Borisa Štoka i Bojana Jambrošića

Ne znam, meni zvuči fino, makar ovaj kratak etno deo. Nekako ne verujem da je ostatak pesme toliko loš da ne prođe konkurs. Šta su sve puštali prošle godine, ovo je simfonija.

Ovaj pompous etno iz isečka "Prije zore , tama, tama"?
Naravno da nije prošlo. Evrovizija 2024? Ovo što čujem teško bi prošlo i za festival etno muzike u Vukovaru..

I ove godine svi znamo ko će pobediti na DORI. Mada bez veze mi je ovo previše pesama, još nekoliko večeri, grozan im je uvek show, toliko gnjave i kada je jedno veče, amaterski skroz, sada još više večeri, a osećam da mahom svi imaju grozne pesmice. Let 3, trebalo da se prijavi možda neke druge godine, ne dopada mi se što su se odmah ove godine prijavili, iako je jasno da bez njih Hrvatska ne može nikada ući u finale, a top 7 kod publike( i pored neučestvovanja Bosne, Makedonije, Crne Gore, Madjarske..) mogu samo sanjati braća Hrvati haha..

Hrvati treba eksperimentisati, etno nikako, to im naravno ne leži ,niti mogu napraviti nešto da liči na pesmu, nastup uvek unište.
Oni treba da šalju možda opet nešto što nikada nisu, čak i ako šalju etno, treba da pošalju nešto na foru ove pesme na ESC.
To bi bio pun pogodak:

Back