hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Jedini relevantan radio u HR je Extra FM.

Sta pustaju na ovom radiju za metuzaleme???

Let 3 je tesko sr*nje. Sad mi je jos vise zao Zsa Zse.

Noelle za sada versovi dobri, refren mlako

Zvuči kao ranije pesme SevdahBabyja i Djixx

Meni je pjesma od Let 3 super hahahah, bolja je od Mama Sc, nekako je ritmicnija i pristupačnija strancima, ali i dalje u Let 3 stilu.

-Alen ok, zvuči moderno, ali nije po mom ukusu.
-Let 3 u svom stilu. Ne znam mogu li da pobede sa ovim.
-Noel, ima ritma, ali na prvo slušanje deluje obično.

Noelle
Klasičan cro pop. Dobro je, ali naravno beznadežno.
Kod mene obrnuto, refren dobar, strofe mlake

Bejbiiii, bejbiii, zapali me pa zalediiii

Vožnjica iskr

Noelle – Baby Baby

Iskreno vrlo vrlo korektna stvar, na hrvatskom , cenim. Melodija pozitiva , dobar vajb.
Da li je konkurentno na escu ?, pa bar donekle jeste, i to je realno

Dopada mi se, 8 do 10

BABY, BABY – Noelle, zvuči kao neka radijska pesma sa kraja 90-ih, loše.

Noelle ima slatku i finu pesmicu, ali mi nije za ESC, daluje mi kao nešto što bi se puštalo na radiju leti na putu do Hrvatske obale :)

Mama ŠČ makar na prvo slušanje je delovalo jedno paa... 123456 puta bolja, lepša, himničnija, melodičnija, još onaj spot prvi je bio lep zanimljiv, fresh, baš je delovalo evrovizično sa velikim potencijalom melodijski na prvo slusanje, Babaroga neuporedivo losije zvuci, za razliku od MAME ŠČ, ovo ne tera na igru i dalje slusanje, jedino nejasno sta je sa glasovima?? Morace uzivo pevati, tako da ne vidim sto su sa ovoliko autotjuna snimili pesmu?

Let 3 verovatno ipak ne ide, s obzirom da im je ovo jedna od najslabijih pesama, za sada mi se na prvo slusanje makar nijedna pesma ne dopada ni sa jednom od ovih pesama Hrvati ne mogu u finale, makar po audio snimku realno..

Back