hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Stvarno ne volim da budem hejter i da širim negativnu energiju po lajni, ali ovo je tragikomično. Hrvatska, koja može da nas pojede za doručak u muzičkom smislu i koja ima fantastičnu alternativnu scenu, pored uvek jake mejnstrim scene, se ponovo blamira sa NF.
Reci u kojem si univerzumu da se preselim tamo

Erna jedino na prvo slusanje im solidnu stvar, mada sumnjam u pobedu, ali s obzirom na konkurenciju, ako bude uzivo ovako zvucala uz solidan nastup, ovo jos moze u Hrvatskoj cak i pobediti, ne bih se iznenadio...

Pa bar kad je u pitanju alternativna muzika, imaju mnogo razvijeniju i kvalitetniju scenu od nas. Kod njih ljudi bar prave ambiciozniju muziku koja nije IDJ ili klasičan pop/rok.
nzm iskreno ove naše podrumare na PZE tipa Keni Nije Mrtav, Iva Lorens, Marko Mandić su bolje od svega što HR (trenutno) ima da ponudi, a tu je i gomila drugih alternativnih koji nisu na PZE

Erna, ovo mi nije tragično, ali opet kasni bar 20 godina

HOW DO YOU LOVE ME – Erna, ha, haaaa aaaaa, uspavanka, ajmo dalje :sleep:

Eto, poslušasmo trećinu kandidata, još nema one prave.

Erna – How Do You Love

SKLONITE je molim vas . Hvala

...i kao nisu imali bolje od ove za odabir na Doru..... još uvek se tamo debelo upada preko veza i vezica.

Ono 2 od 10 za ovaj promašaj

Misleći da će biti nešto dobro počnem snimati pa kad vidim da ničemu ne valja samo izbrišem klip 😂😂

nzm iskreno ove naše podrumare na PZE tipa Keni Nije Mrtav, Iva Lorens, Marko Mandić su bolje od svega što HR (trenutno) ima da ponudi, a tu je i gomila drugih alternativnih koji nisu na Dori

Erna, ovo mi nije tragično, ali opet kasni bar 20 godina
Ehh sad podrumare, nemoj vredjati...
Posebno za Mandića nije tačno..

Back