hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Meni nažalost za sad svaka pesma deluje da će Hrvatskoj ove godine uspeh biti ući u finale…

NEBO PLAČE – James Night, pa ne znam, podrumarski zvuči, mada me najviše vozi od svega što smo čuli do sada, ali nikako ovo na Evroviziju.

Lana, izdvojila se nekako, verovatno zbog slabije konkurencije.
Đejms Najt, podseća me na Gagu, ali makar imamo dens pesmu.
Saša Lozar, pa meni se nije dogodilo "to je to", više "fuj to".

Saša Lozar
Bolji je kad pjeva brže pjesme, ovo je preobično i dosadnjikavo

Ja ne znam šta je sa ovim izvođačima pa ovako sigurno govore o odlasku na ESC, ili ga nikad nisu gledali ili im je HRT napisao šta da pričaju.

Meni nažalost za sad svaka pesma deluje da će Hrvatskoj ove godine uspeh biti ući u finale…
Cak i sa LET 3 ove godine nije sigurno finale, jedino da uzivo glasovi budu drugaciji i normalni, da nastup bude lud kao i promocija, jedino dobro sto ce samo 15 zemalja biti opet u polufinalu, a glasa samo publika, ako budu sa Srbijom makar i Slovenijm zajedno onda mogu do finala, zbog popularnosti Let 3 plus na staru slavu od prosle godine, pesma kao pesma meni na prvo slusanje mnogo slabija nego Mama ŠČ...

Saša Lozar – Ne plačem zbog nje

Pa kako mogu doći na Doru sa ovakvim pesmicama, ja stvarno ne znam... što HRT ovo pušta, osim što rade veze i štele.
Loše brate. Smor.
2 od 10

NE PLAČEM ZBOG NJE – Saša Lozar, zaostalo u prošlom veku, ne znam šta traži na izboru za Evroviziju. Takav kliše od teksta, a i melodijski je nikakvo.

Back