hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Ok je biti retro ako se to malo ukombinuje sa modernim ritmom... što sumnjam da mnogi umeju da urade kako treba. :ROFLMAO:

Ako Kedžo nema PESMU, ode opet Let 3 na ESC, a mogao sam ruku u vatru staviti posle prvog i jednog slusanja da im je ovo jedna od najlosijih pesama ikada i da ne mogu pobediti na DORI, medjutim..

Čekam Mishu, Pametnom dosta (jer su me kopirali!!!), Kedžu i Vatru, što znači ima još nade sigurno.
Ionako je potrebna samo jedna pjesma za ESC

NE VJERUJEM TI – Lara Demarin, joj, kao krenulo simpatično iako zaostalo u vremenu, pa smorila do kraja. Kaže umara je kakvu to grešku pravi, ne veruje mu pa to ti je...

Čekam Mishu, Pametnom dosta (jer su me kopirali!!!), Kedžu i Vatru, što znači ima još nade sigurno.
Ionako je potrebna samo jedna pjesma za ESC
Pa šta sve to znači kad će na kraju dobiti Let opet 😭

Tamburica , LET 3 (teška scrca to kažem) i Gasolina do sada jedino što je bar na neke načine korektno u smislu esca.

Ali obožavam kako je ova rep deonica zapravo backing vokal i čak se ni ne čuje šta repuje 😭

Po vašim reakcijama, rekao bih da je Dora na nivou prošle godine. Nažalost. Svakako slušam pesme kasnije detaljno, pa ću ostaviti utiske.

Back