JellyJelly
Iskusan član
Ja sam dvaput provjerila je li to mene oči varaju. Svaka im čast, vidi se napredak u trudu od prošle godine!ESC žreb na aparatyyy
Ja sam dvaput provjerila je li to mene oči varaju. Svaka im čast, vidi se napredak u trudu od prošle godine!ESC žreb na aparatyyy
Исто, чуо пјесму, угасио, као да се није ни десилаKao da ne slušamo istu pesmu. Msm okej je pesma, nije loša, ali nije ništa epohalno, svakako ne bi imala šanse za pobedu na Dori. Jeste bolja od nekih koje su prošle konkurs, to svakako, ali pričamo o komisiji kojoj je Vodu piti, trizan biti bila bolja od Rim Tim Tagi Dim.
meni užas pjesma..ova bi bila jedna od najjačih
Za vašu informaciju dobra je prometna povezanost između Opatije i Rijeke, Rijeke i Zagreba. Ne morate ici vlastitim automobilom, mozete i bla bla carom. Nadalje, na sluzbenim stranicama autobusnog kolodvora možete vidjeti da buseve za Zagreb imate svakih sat vremena. Također imate i HŽ, priča se da će baš u to vrijeme stići vlak koji kasni u dolasku jos od Nove godine. Za suze postoje maramice, za ljutnju xanax. Eto.Da je Zagreb fan zona onda bi išao, ali plaćati put do Opatije da gledam kako šaljemo Magazin u Basel i onda u ponedjeljak rano ujutro na posao, dok se u suzama i ljutni vozim usred noći doma?
Neka, hvala
![]()
Zar ti beše ne pratiš nacionalna takmičenja? Sećam se da si mi rekao da pesme čuješ tek u maju tj. kada bude ESC.Navukao sam se na Monopol![]()
Zar ti beše ne pratiš nacionalna takmičenja? Sećam se da si mi rekao da pesme čuješ tek u maju tj. kada bude ESC.