hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Uh, a što fulaju izbor pesama, strašno.
Druga godina za redom. Ccc...
Ne mislim da je epohalna, ali šta je prošlo...
Nije slučajno. Mislim.

Last edited:
Kao da ne slušamo istu pesmu. Msm okej je pesma, nije loša, ali nije ništa epohalno, svakako ne bi imala šanse za pobedu na Dori. Jeste bolja od nekih koje su prošle konkurs, to svakako, ali pričamo o komisiji kojoj je Vodu piti, trizan biti bila bolja od Rim Tim Tagi Dim.
Исто, чуо пјесму, угасио, као да се није ни десила

Na escu bi prosla ko Australija s onim metalcima, 9. mjesto. Ove slabe godine mozda koje mjesto vise

Da je Zagreb fan zona onda bi išao, ali plaćati put do Opatije da gledam kako šaljemo Magazin u Basel i onda u ponedjeljak rano ujutro na posao, dok se u suzama i ljutni vozim usred noći doma?

Neka, hvala

bpk-stan-twitter.gif

Da je Zagreb fan zona onda bi išao, ali plaćati put do Opatije da gledam kako šaljemo Magazin u Basel i onda u ponedjeljak rano ujutro na posao, dok se u suzama i ljutni vozim usred noći doma?

Neka, hvala

bpk-stan-twitter.gif
Za vašu informaciju dobra je prometna povezanost između Opatije i Rijeke, Rijeke i Zagreba. Ne morate ici vlastitim automobilom, mozete i bla bla carom. Nadalje, na sluzbenim stranicama autobusnog kolodvora možete vidjeti da buseve za Zagreb imate svakih sat vremena. Također imate i HŽ, priča se da će baš u to vrijeme stići vlak koji kasni u dolasku jos od Nove godine. Za suze postoje maramice, za ljutnju xanax. Eto.

Dakle, prepreka nema, idemo svi!!

Prvo pf dosta jače od drugog, a i zanimljivo kako kreće s welcom to the circus, a završava s bye bye bye lol

Moram pohvaliti HRT za ovu objavu rasporeda nastupa u polufinalima, lijepi su recapovi. Skroz je okej podjela, od favorita Magazin i Lelek u prvom, Luka, Bošnjak i Ogenj u drugom polufinalu.

1. polufinale:
  1. Matt Shaft – Welcome to the Circus
  2. Jelena Radan – Salut
  3. NIPPLEPEOPLE – ZNAK
  4. SWINGERS – FUL KUL
  5. Martha May – Running To The Light
  6. LELEK – The Soul of My Soul
  7. Teenah – Aurora
  8. IVXN – Monopol
  9. Marko Tolja – Through the Dark
  10. Magazin – AaAaA
  11. Natalli – Dom si srcu mom
  12. EoT – Bye Bye Bye
2. polufinale:
  1. laurakojapjeva – NPC
  2. Marko Škugor – Šta da Boga molim ja
  3. Fenksta – Extra
  4. Marin Jurić-Čivro – Gorjelo je
  5. Filomena – Strong
  6. Supersonic Trio – Animal
  7. Irma – Enigma
  8. Luka Nižetić – Južina
  9. Ananda – Lies Lay Cold
  10. Marko Bošnjak – Poison Cake
  11. Petar Brkljačić – Kraj
  12. Ogenj – Daj, daj

Yap puno bolja podjela nego prošle godine plus stvarno se trude i ovo izgleda odlično. HRT prst gore. Nadajmo se da će show i pozornica pratiti sve ovo...

Ja sam se zaljubio. 🤭

Rado bih njenom srcu bio dom. Kakav tekst, stih, glas... ahhh

Naslov, stih "Dom si srcu mom, zauvek" mi je mozda nesto najlepse, najbolje. Meni ima tezinu i dubinu.
Nadam se da Natalli moze da izbori bar finale. Drzim joj fige. 🥰

hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake
Back