• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Lelekice podržavam od samog početka i navijaću za njih kao da je Srbija u pitanju. Meni lično, ovo je najdraža HR pesma ikada i voleo bih da ostvare odličan plasman.
Isto. Više navijam za njih nego nas.

Jedva cekam nastup. Djevojke bas sire pozitivnu energiju, tako i djeluju. Korina legenda! 😁

Kostimi mi sad izgledaju mnogo bolje nego na slikama. A i baš su popravile pevanje. Biće to pravo dobar paket na sceni.

Nego, jel ovaj iritantni oblik života Marin snimao neke retardirane klipove na jutjubu gde je kao igrao neke igrice ili je to bio drugi lik? Ne mogu se sad setiti kako se zvao na tim rilsima

Sva četiri crvena kompleta su drugačija. Nama je u prvom planu bio jedan i to baš tako da štrče one poderotine na beloj tkanini. Ali kada stoje sasvim lepo sve izgleda. Ova bela je i u spotu glumila onu što je vojnik otima, verovatno nastup prati taj deo spota ako pričamo o onoj fotki koju svi ističu.

lik koji je osmislio glazbu govori o svemu što se dogodilo u vremenu do sada... kaže da nije znao temu pjesme kada kontaktiran da sklada glazbu... jedino što su mu rekli je da žele dramatičnu, epsku pjesmu... kaže da je tražio od tima da mu ne pokažu probe i ništa drugo iz Beča.. želi sam vidjeti u polufinalu cijeli paket na svoje oči kada se priključi tamo...

Mislim da je on naknadno pozvan za aranžman i dodatno peglanje pjesme. A Zorja je pozvana da im bude vocal coach.

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda
Back