Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.
Meni ovo ubedljivo najbolji isečak dana. Svaka čast HRT-u što već nekoliko godina izvlači maksimum iz pesama. Mia Dimšić je bila kap koja je prelila čašu
Ja ne znam kako su hrvatski konzervativci i u ovome uspjeli da pronađu nešto kontorverzno, spominju se vojnici, vjera, tradicija, i opet im ne valja. Barem mi tako djeluje cijela ova pjesma kao da je napravljena da se dopadne toj publici. Nastup je ok, lično mi ne djeluje sad toliko da je wow, ima par moćnih kadrova. Ne sviđa mi se što ovako široko stoje na sceni kao na Dori, dosta mi je moćnije izgledalo kad su prošle godine bile na kraju skupljene sve dok je jedna stajala na stijeni.
Iz ovih 30 sek videli smo odlične kadrove a isto tako i katastrofalno loše. Dva kadra sa Marsa i jedan pred sam kraj gde Inka (čini mi se) trči
Msm zna se, volim ovu pesmu od samog starta, ali mi je simptomatično kako samo Balkan i poneke istočnjačke države uvek imaju rezervisane kadrove sa Venere.
U rekapitulaciji za prvih desetoro se najviše ističu uz Finsku. Baš mi je drago, bio sam priličan skeptik nakon Dore, svaka čast na vidnom poboljšanju.
Pa meni je pesmuljak. Ok dramatično, vokalno jako, filmski, ali suštine bez. Kao torta prelepo dekorisana a poslastičar zaboravio da stavi šećera u nju.
Pa meni je pesmuljak. Ok dramatično, vokalno jako, filmski, ali suštine bez. Kao torta prelepo dekorisana a poslastičar zaboravio da stavi šećera u nju.
Verovatno ti je Ferto najbolja pesma sezone
Andromeda je umetnost! Nešto najbolje što je Balkan ikada poslao, uz možda ICS. Andromeda >>>>> Lane/Molitva/Lejla.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.