hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Da im je naš žiri dao 12p, bile bi 14. :mad:
Svakako, ovakva pesma i nastup su morali biti ocenjeni od žirija u top 10, prenisko na kraju i veoma mi je žao
Svakako jedan od najlepših Hrvatskih nastupa, nadam se da će nastaviti u ovako dobrom pravcu :love:

Očekivan rezultat manje-više. Zašto im je srpski žiri dao nulu o tome će se sigurno pisati. Mislim da je teza da je ovo nacionalistička pjesma igrala ulogu, ali svakako vrlo iznenađujuće.

Znaju li se imena srpskog žirija!? xD

Dal je 0 zbog drame oko Zorje, dal je naredba sa vrha, tko će ga znat, ali boli me ona stvar za žiri koji glasa nenormalno u skoro svakoj državi, 12 od publike, hvala!

Top 15 ⭐

Jako slicno je glasala HR i SRB publika, gotovo iste zemlje, jedino se bodovi Albaniji bitno razlikuju

Inace Index su ispali carevi da su ovako lepo objasnili glasove jer gomila kezualaca i dalje ne shvata kako glasanje funkcionise tj. kako se saopstavaju bodovi

Al' nasa bruka nazalost ostaje

Dusko je bio pecnuo Srbiju, rekao je nesto mi smo barem dali bodove za razliku od nekih (nest u tom smislu)

U svakom slučaju, najviše bodova u finalu smo dobili od Crne Gore i Srbije, tako da, jugoslovenski blok jos postoji, unatoc tzv cacijima.

Šteta, više sam priželjkivao Hrvatsku u Top 10 nego nas. Ovo je bio masterpeace i verujem da ćemo se svi sećati ove pesme u budućnosti. Definitivno nije filer kakvih je HRV baš dosta slala na ESC.

Devojke su ostavile srce na toj sceni i njima, kao i našima zaista svaka čast. Zaslužile su minimum top 10 bez dileme, ali šta je tu je. Nemam objašnjenje za sramotno ignorisanje od strane našeg žirija, osim da su izostavljene po direktivi, ali makar je publika osvetlala njihov ukaljani obraz. Toliko o tome, puno ljubavi za devojke. ❤️

Ja prvi nisam nesto odusevljen pesmom i na forumskom glasanju msm da sam joj dao 0 u finalu, ali nakon onakvog nastupa koji je objektivno bio u top 5 najmocnijih vizuelno i da sam se nasao u ziriju dao bih najmanje 8. Stalno kukamo kako su balkanske zemlje potcenjene, a precesto sabotiramo jedni druge, umesto da se pomazemo medjusobno kao sto to rade severnjaci.

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda
Back