hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Ju Zevin ispala 😂

Inače, ekstra mi je ona ludača Zevin, slao bih neku njenu pesmu na fsc moram da kopam jel ima još.
Svidela mi se Noelle mrdačica, smešan je onaj pašteta lik.

Mslm da ima i srpska dokumenta i pričala je da bi išla na PZE, može uz Martinu Vrbos biti jedini izvođač koji je bio i na Dori i na PZE. Jest da ne zna pevati, ali je zabavna.

Ja znam za nju nekih 4-5 godina i jako je zabavna i kreativna. I treba da nastavi da izbacuje jer je baš talentovana. Otuda sam juče pala na dupe. Ono baš nisam očekivala!

Da li neko od vas ko se bavi analitikama, može da potvrdi kada/gde je neki od glavnih kandidata na Balkanu bio pri vrhu po hajpu, dočekan onako gromoglasno od publike kao ona juče baš toliko flopnuo i ostao u polufinalu?

Bila je ona na Exitu ali sa lajvovima će teško negde stići.

Ne mogu ove HRT-ove glupave redoslijede nastupa, zašto favoriti uvijek moraju biti nagruvani jedan za drugim pri kraju redoslijeda?

Što se mene tiče trenutno bez ikakve dileme Stela >>> Lelek i to by a landslide

I ja sam se bas ukrcao na njen hype train ali sve nesto mislim da ce je internacionali ziri izgnorisati

Internacionalni će podržati nekog skroz random. :ROFLMAO: Ali i Lelek su izignorisali prošle godine, ne bi čudilo da će i sad.

Zašto Toma i Stela jedno pored drugog?

Ne bi me čudilo da kod internacionalnog žirija pobedi Ema Bubić 🤣

Stela po meni ima vizuelno najlepši nastup ikada na Dori. Pesma je mogla biti jača, to stoji, ali čak i kao ovakva je dobra, a ona je izvodi sa neverovatnom emocijom. Mislim da bi imala korektne šanse za finale na Evroviziji.

Back