hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Можда Мучо Мачо узме твт као Огењ прошле год

Мада заиста Лелек су као Акилас у Грчкој, можеш се надати неком другом али шансе су мале за то нешто друго

Pa pola ovih pesama bi bilo uzdignuto za svetlosnu godinu uz produkciju SVT-a. Ništa bolje nisu pesme ni na Melfestu, realno. Ali mi ovde taj nivo i standard nikad nećemo dostići, pa nam pesme izgledaju i zvuče jeftino, najblaže rečeno.

Pa pola ovih pesama bi bilo uzdignuto za svetlosnu godinu uz produkciju SVT-a. Ništa bolje nisu pesme ni na Melfestu, realno. Ali mi ovde taj nivo i standard nikad nećemo dostići, pa nam pesme izgledaju i zvuče jeftino, najblaže rečeno.
To se odnosi i na RTS i na RTCG. Mi baš imamo problem sa kreativnim delom, osim ako neko ne kešira režiju nezavisno od emitera.

Mislim da će Devin pobediti kod stranog, a Lelek kod domaćeg žirija

I Lelek će naravno da razvali publiku. I eto

• Love
Reactions: Lux
Lelek nisu bile ni blizu pobede kod domaćeg žirija prošle godine, naprotiv od Splita su čak dobile nulu. Nešto nisam ubeđen.

Dora ove godine odlična. Dosta dobrih pesama I nastupa , ali ko god da pobedi večeras , mislim da ce Hrvatska svakako biti na granici ulaska u finale .

I ja se tako osecam, iako ce biti borba za finale na ESC, meni je ovo finale Dore bas prijalo

Back