Neki možda samo i kritikuju, al napisati da su siguran nq što neki rade je delulu lolPobogu, postoji razlika izmedju hejtanja i kritike. Sta treba sad da se silimo ako nam nije sjela pjesma
Ako mi nesto ne valja onda mi ne valja, taman da su mi sestre rođeneMora to na Balkanu, ko god da pobedi, vredjas ga do maja, onda postajes najveci patriota posle prve probe
Realno nemaju.Lelek su meni bile odlične večeras i svakako imaju više šansi za finale od nas, šta god mi poslali.
Ja nisam mislio konkretno ni na koga od vas, nego su bile favoriti, i realno da su jedine imali neki paket konkretan i od trenutka kad se zna da definitivno pobedjuju krece neki hejt… Bukvalno svaki predstavnim sa Balkana mora da prodje pakao mesec dana posle nacionalnog izboraAko mi nesto ne valja onda mi ne valja, taman da su mi sestre rođene
Nisu mi valjale ni prosle godine, ni ove niti mi je Teror Bosnjak postao super nakon prve probe
Pa znaš kako....ja nisam najveći fan "Jugoslavije", ali ako Zejna uradi odličan posao i dobije PZE, i te kako se možemo nadati finalu. Ako Eegor slay nastup i sa njim itekako možemo u finale. Imamo potencijal, samo da se kockice posložeLelek su meni bile odlične večeras i svakako imaju više šansi za finale od nas, šta god mi poslali.