hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Zanimljivo je da su rok pesme ili pesme sa malo tvrdjim zvukom jako dobro prosle ove godine kod publike (Cold Snap drugi, Devin cetvrti, Ritam Noir sesti), jos je prosle godine Ogenj pobedio kod publike, a pretprosle Lazanja, a pre toga Letovci. Hrvatska publika definitivno voli tvrdji zvuk
i kod nas bi prolazilo da bude neka 😂 ovako kad se svodi na Lift i Empathy Soul Project nije da ima nekog izbora u tom domenu

Videćemo taman sa Lavinom, test

Bukvano da, Lift i Drama su do ove godine nesto najzesce sto se pojavilo na PZE 😂 sad se setih i Teodore Bojovic i pokusaja Evanesensa na Beovizijama

Pevaće cela Monarhija u maju Andromeda, Andromedaaaaa, Andromedaaaaaaa, Andromedaaaoooouh

A što su Hrvati u potpunosti izignorisali onomad Nipplepeople, to nikom ništa? Btw, legendarni dvojac!

To stoji def. ali pričasmo ovde o mogućim hr kandidatima sa potencijalom. Nipplep. ga imaju. Bilo bi top da se vrate sa boljom pesmom.

Dobar je Nipl, samo su trebali da se prijave pre nekih 5-10 godina kad su pesme u tom vajbu mnogo bolje prolazile. Ovo je vreme ,,in your face” pesama, ali ce trend verovatno opet da se menja u nekom momentu.

Dobar je Nipl, samo su trebali da se prijave pre nekih 5-10 godina kad su pesme u tom vajbu mnogo bolje prolazile. Ovo je vreme ,,in your face” pesama, ali ce trend verovatno opet da se menja u nekom momentu.
"In your face" su možda na završetku kruga i taman za 3-4 god se vrati easy vibe, baš kada se Nipplepeople vrnu : )

I meni se cini da in your face era dolazi kraju, mislim da je tu tiktok dosta doprineo. Mozda u medjuvremenu dobijemo period balada, mozda se i poneka balkanska balada tu uglavi :)

Grcka prosle godine je indikator boljih dana za taj zanr, eto bas cemo videti kako ce Albanija ove godine proci.

Ako se vrati masovna popularnost balada, ja preskačem😅
Najređi žanr koji me stvarno odradi da želim da čujem dva puta. OK, možda se i naježim jednom ali na tome i ostane....

Za top 10 mora pevanje da bude bez grešaka. U finalu su zvučale bolje nego u PF ali i dalje to nije na Zorjinim standardima. Moraće još da ih driluje :)

Back