hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Meni ovo na prvu nije leglo, posle sam se navukao, sad me u medjuvremenu opet malo smorilo 😬

Dakle oscilira, ali sve u svemu kad se podvuce crta ovo objektivno jeste jedna od boljih pesama ove godine

Meni se nedavno počela baš sviđat što sam je više slušao, a sad kad imamo sve pjesme, samo još i više cijenim Andromedu

milionče na spotifaju 🎊

neda ukraden cheers GIF by Tvoje Lice Zvuči Poznato

Nije mi aged well pesma, mnogo harmonizovanja (što je dobro), ali nema pesme. Te "vidi me kako pevam dok u pozadini ide nešto napeto bez poente" vokalne akrobacije može žiri nagraditi fino, al nzm kome bi od normalaca to bilo interesantno ovako generalno gledano.

Nije mi aged well pesma, mnogo harmonizovanja (što je dobro), ali nema pesme. Te "vidi me kako pevam dok u pozadini ide nešto napeto bez poente" vokalne akrobacije može žiri nagraditi fino, al nzm kome bi od normalaca to bilo interesantno ovako generalno gledano.
Velikoj većini Hrvata koju su glasali za ovu pjesmu. Meni je recimo fantastična i baš lijepo gradira i ima priču.
Ako ju pratiš pomno, pjesmu je napravio netko tko zna posao i tko zna kako funkcionira Eurosong. Uostalom i reakcije stranaca su velikom većinom wow jer ih drži napetima od početka do kraja. Svakako pametno smo odabrali.

Last edited:
Back