hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Pa nije valjda samo zbog toga da ih je otpratila od svuda?!! To mi je baš wtf

Uglavnom, šta god neko mislio Zorja je još mlada i početnik je u pravljenu pesama za druge iako to sve radi dobro, ali govorim to zato što je prirodno za "početnike" da se previše vežu i za pesmu i za izvođača za koga to rade, a ona je plus išla u Zagreb, podučavala ih, posvetila im se, pa je očigledno mnogo zabolelo. Al za ubuduće joj naum da samo proda i ne upliće se emotivno.

Kao što sam rekao prije Dore, Zorja je bila suradnja s Lelekicama. Zapravo, prvenstveno s tipom koji je radio glazbu, a to je Filip Lacković. Isti taj je napravio ovu verziju Wild Dances. Kada su pobijedile, nadao sam se da će Zorja s njima u timu, ali sam si mislio da neće to proći jer bi ih bilo previše. U nekom intervjuu je netko pitao zašto je Marin tu, a one su rekla da je on osnivač grupe i muški back vokal. Zorja uopće nije pjevala na Dori, samo je bila pratnja. E sada, preko Marina su zapravo sve žene došle do Tomislava Rose koji je osmislio koncept Leleka. O tome ima u jednom njihovom videu. Ako pažljivo pratite videe, HRT je preuzeo sada sve oko Eurosonga i one rade s ljudima koje je HRT angažirao. Stilisti, vokalni treneri itd. Isto se dogodilo s Baby Lasagnom kojemu je dodijeljena bila Martina Tomčić. Šteta je što neće biti dio tima iako bi joj bilo teško pratiti oba tima. Možda se nešto veće dogodilo, možda je samo prekinuta suradnja jer je HRT sve preuzeo odnosno HRT nadalje sve i plaća (hotel, dnevnice, vokalni treneri, garderoba itd.). Baš me zanima hoće li kasnije izaći u javnost čemu je riječ. Vrlo vjerojatno u nekom trenutku hoće... Ako ne kod nas onda će kod vas.

Sigurno nije pomoglo ni to što su svi tabloidi prenosili vest "Hrvati šalju srpkinju na evroviziju!"

U ovom podcastu su ih pitali ko će im pevati prateće vokale, na šta su rekle da je bilo pitanje da li će Marin ili Zorja i pošto je on tu sa njima od početka onda će on, a Zorji žele da se sledeće godine prijavi na PZE i pobedi (Video 14:45)

Marin je bio prateći i na Dori, izvele su ga na pozornicu i zahvalile mu se i to su tada i rekle... Tako da ništa to novo nije. Ne bih da nagađam razloge, mora da je nešto krupno. U isto vreme, ona je samo jedan od autora, u svetu autorstva nema mesta egu, prodala si pesmu, više nije u tvom vlasništvu i to šta će neko raditi sa njom, sa kim i na koji način će je pevati više nije tvoja stvar. Opet, možda je nešto drugo u pitanju, što mi i deluje logičnije.

Živa istina, ali iz ove perspektive baš deluje da je nešto ozbiljnije po sredi. Kako god, Marin je ogromni downgrade u celoj priči, meni on uživo zvuči krajnje amaterski.

@Dežurni zbaš li ti što
Istraga je u toku! 🤣
(svakako se i dalje prati sa devojkama svim, očigledno je neki problem samo oko Marina, mada moje neko mišljenje je da se Marin smučio i Lelekicama ali da moraju da ga trpe zbog menadžera)

Ja bih da čujem Picezino mišljenje, prepirali smo se mišljenjima tokom Dore a ispade da je od starta bila na pravoj strani istorije! 🥹😂

Naravno da ga moraju trpiti kada je Marin u vezi s Rosom. -.-
Ali opet s druge strane uvijek su javno isticale da je on njihov, od početka je tu, bez njega ne bi bilo Lelekica i sl. Full me zanima što se dogodilo.

Svakako moramo biti i realni i priznati da su naši mediji neukusno previše svojatali pesmu nakon pobede na Dori, to aspolutno stoji i bilo je bespotrebno i nikome tj ni nama ne bi bilo prijatno do te mere slušati sve to da je obrnuto, sa te strane Hrt ako je zamerio imao je puno pravo.

Mada ovde je vrv stvar nekog ličnog odnosa između Zorje i Marina jer su pobrisali zajedničke videe itd

Pa hrvatski mediji razvlače i Jakova 15 dana što je samo kod nas nastupao, ne silazi mi sa fida, pa ono, to su mediji. Jel ona treba da ispašta zbog toga? 99% Srbije ne zna ni da je naša napisala pobedničku pesmu prošle godine. To su samo komšijske čarke jer se ljudi primaju na to najviše, pa samim tim to se najviše čita, komentariše, prepire i na tome zarađuju. U takvom društvu živimo, ko može na to da utiče? Nije mi to nikakva osnova da je "izbace".

Mada ja moram priznati da nisam ispratila to za Lelek, samo ovo za Jakova, al dobro, verujem.

Kako će jadničak Čmarin koji je u vezi na najvecem okupljanu pedera na svijetu, hoce li imati glory hole da bolje pjeva jadnüčak

Back