Kao što sam rekao prije Dore, Zorja je bila suradnja s Lelekicama. Zapravo, prvenstveno s tipom koji je radio glazbu, a to je Filip Lacković. Isti taj je napravio ovu verziju Wild Dances. Kada su pobijedile, nadao sam se da će Zorja s njima u timu, ali sam si mislio da neće to proći jer bi ih bilo previše. U nekom intervjuu je netko pitao zašto je Marin tu, a one su rekla da je on osnivač grupe i muški back vokal. Zorja uopće nije pjevala na Dori, samo je bila pratnja. E sada, preko Marina su zapravo sve žene došle do Tomislava Rose koji je osmislio koncept Leleka. O tome ima u jednom njihovom videu. Ako pažljivo pratite videe, HRT je preuzeo sada sve oko Eurosonga i one rade s ljudima koje je HRT angažirao. Stilisti, vokalni treneri itd. Isto se dogodilo s Baby Lasagnom kojemu je dodijeljena bila Martina Tomčić. Šteta je što neće biti dio tima iako bi joj bilo teško pratiti oba tima. Možda se nešto veće dogodilo, možda je samo prekinuta suradnja jer je HRT sve preuzeo odnosno HRT nadalje sve i plaća (hotel, dnevnice, vokalni treneri, garderoba itd.). Baš me zanima hoće li kasnije izaći u javnost čemu je riječ. Vrlo vjerojatno u nekom trenutku hoće... Ako ne kod nas onda će kod vas.