• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Nisu mi bili favoriti na Dori ali sve sto smo do sad videli na probama je bilo odlicno i verujem u lako finale, sretno i lep provod i ovde zelim i vidimo se sutra :love:

Prvi put kad sam cuo andromedu sletio sam s autom, danas na stejdu kad sam ih vidio napravio sam njesra za opomenu pred otkaz.

Ako ne pobijede, dajem otkaz na forumu!

Iskreno, ne mogu a da se ne otmem dojmu da mi je tekst ove pjesme ono, u najmanju ruku diskutabilan. Mogla se ta tradicija opjevati na mnogo drugih načina bez spominjanja nekih teških riječi koje se spominju u ovoj pjesmi. Mislim, krv, vojnici, roblje, izdajice, malo je inače takvih tema na ovim prostorima pa kao hajde da pjevamo o tome na Eurosongu. Najmanje mi ovakav tekst dočarava ono o čemu govore da pjevaju.

A zapravo je antiratna pjesma, ali ne zele to tako prestavit nego seruckaju o identitetu. Neka, svaki rat je gnjusan i krvav i svako ko ratuje napada je izdajica roda ljuckog

Meni je ovo najbolji nastup večeri, zaista tu jako mali ima da poprave za finale. Možda bi one mogle i u top 5 u finalu.

Back