hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Uu zaprvao ovaj zadnji deo šuri kad krene kamera na dole, jedan od najboljih momenata pf. Može uleteti top 10

Svaka cast Leleku i HRTu, ovo je ispalo sjajno.

Po mom licnom ukusu tezak trash, ali vrhunski isproducirano i sjajno zvucalo.

Ovo je baš bilo lepo za videti i čuti u svakom pogledu. Ona lebdeća devojka mi je malo wtf momenat, ali okej je i to.

Nisu napisale tekst večeras, ali generalno sam dao neki svoj stav o ovom tekstu pjesme pošto se nisam ranije udubljivao naročito, već više u samu produkciju i doživljaj iste. Stalno one nešto šaraju sa tim tekstom, i prošle godine se pričalo da je pjesma o pobačaju, pa je onda krenula priča da pjevaju o Palestini lol.

Ma HRT se toliko uozbiljio zadnjih godina, bas ozbiljna promena u pristupu se desila, postaju bas opasan igrac sto se Evrovizije tice

Ne bi me iznenadilo da ih u skorijoj buducnosti vidimo kao pobednike

Nadam se da im je ostao onaj običaj da osmog prozovu onog koji je dobro prošao 😅 i BL je isto osmi prozvan

Kakav nastup, wow. Besprekorne! Nisam preveliki fan pesme ali toliko profi su odradile ovo svaka im čast. Top 3 nastupa u polufinalu. Bolje su mi i sinhronizovanije zvučale nego na Dori 😍

Njihov nastup je drugi trenutno po broju pregleda odmah nakon Grčke 👏

Moje slutnje da će one biti dark horse ove sezone su sve izvesnije.

HRT je zapravo napravio odlicne nastupe 3 godine za redom. Bosnjak da je imao malo bolju pesmu prosao bi bez problema. Da li to Hrvatska ulazi u novu zlatnu eru?

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda
Back