Kad nisam umro. Ubile, ubileeeee nastupom. Ovo je rang BL nastupa, možda i bolje.
Ne mogu vjerovati da radimo izvrsne nastupe godinu za godinom. Svaka čast cijelom timu. Čak ću reći i... bravo HRT.
Sad sam opet pogledao na yt nastup, najež! Znam da ovo nije za svakog, ali meni osobno nakon Lasagne naša najbolja pjesma i nastup u ovoj novijoj esc eri, svaka čast
Nisu napisale tekst večeras, ali generalno sam dao neki svoj stav o ovom tekstu pjesme pošto se nisam ranije udubljivao naročito, već više u samu produkciju i doživljaj iste. Stalno one nešto šaraju sa tim tekstom, i prošle godine se pričalo da je pjesma o pobačaju, pa je onda krenula priča da pjevaju o Palestini lol.
Moguće je da su u pf bile jako visoko.
U finalu ipak očekujem neku sredinu tabele.
Sve je bilo bez grešaka.
Pristup Hrvatske za ESC je od pre par godina podignut na viši nivo i to je sjajno.
Lepo snimljeno, dosta svetlije i prozračnije u odnosu na Doru, počev od svetla, kostima. Dobro su se snašle i u konstantnom pomeranju na sceni. Stvarno jako dobro, večeras među najboljima.
Kakav nastup, wow. Besprekorne! Nisam preveliki fan pesme ali toliko profi su odradile ovo svaka im čast. Top 3 nastupa u polufinalu. Bolje su mi i sinhronizovanije zvučale nego na Dori
HRT je zapravo napravio odlicne nastupe 3 godine za redom. Bosnjak da je imao malo bolju pesmu prosao bi bez problema. Da li to Hrvatska ulazi u novu zlatnu eru?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.