hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Slazem se za svime, odlican nastup, odlicno sve, ali ne mogu se oteti dojmu da sam ocekivao vise i da su oni brzi kadrovi na kraju na dori bili bolji, no dobro.

Bajno! Samo, dal je jos nekom malo pao utisak momenta kad je rezija presla na sire kadrove? Bina je uzasna i u svakom nastupu u kom je dosla do izrazaja mi je kvarila utisak

Nastup je bio fenomenalan, lagano u top 3 veceri. Bas sam promenio mislenje o ovoj pesmi, tokom Dore nisam bio siguran ali realno je bio jedini izbor za ESC (iako imam bas puno pesama koje volim sa ovogodisnje Dore)

Ovo je bilo odlično, mislim da idu u top 10 (kod žirija sigurno, a malo više zavisi od toga koliko će poena dobiti od publike).

Lepo, samo ne možemo deliti snimke kanala koji krše EBU pravila, prema kojima nije dozvoljeno objavljivanje (sopstvenih) snimaka iz dvorane koji su snimljeni tokom generalnih proba ili programa uživo.

Ok, ja se izvinjavam, mislio sam da se to odnosi samo na snimke za vrijeme generalnih proba i slično. Obriši ako smatraš da nije ok.

Na sve se odnosi. Meni lično bi bilo ok uhvatiti tako neku reakciju, ako je kraća, ali mnogi se ne pridržavaju, ili ni ne čitaju pravilnik za akreditovane medije, pa kače i snimke celih nastupa iz dvorane i tako skupljaju pratioce, a retko neko proverava osim eventualne automatske detekcije algoritma. I ja bih štošta okačio, ali uglavnom izbegavam, u nekim slučajevima je tanka linija između onog što nije dopušteno i što jeste. Malo su im pravila složena, pa npr. može po 10s pesme, a ukupno do 2 minuta, s tim da je nešto ok za društvene mreže, a za YouTube neke varijante brane.

Moram reći da mi je ovo zajedno sa našim bio najbolji nastup sinoć. Drago mi je što verujem u ove devojke od početka i mislim da im se smeši jako dobar rezultat ❤️

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda
Back