hr Hrvatska 2026

Upravo, a ko baš toliko vokalno fejluje neće pobediti I tjt, sve dođe na svoje.
Bejbi Lazanja, Tomi Keš i Jost su vokalno rasturili u nacionalnim, kao i ESC polufinalima? Znamo odavno da nije više sve u vokalu...

Pa dobro, utegao se posle kad je bilo bitnije.

I nije kao da su ti ljudi došli sa pesmama tipa Lik u ogledalu i onda nešto iznjakali i ispromašivali i masakrirali kompoziciju, nego došli s takvim pesmama koje ni ne traže vokalno nešto posebno više od toga što su na kraju i dali, da je moglo možda nešto bolje verovatno jeste, ali tu je pesma, nastup, energija (svakom po ukusu naravno, ni meni BL i Tommy Cash nisu za poređenje).

Sta ste se uhvatili samo za tri sekunde kod Zevin, meni bukvalno svi zvuce kao iz bunara da pevaju. Kakvi su ovo uzasi i krici. Hoce li vec jednom neko postrojiti te metuzaleme u HRT i objasniti im kako da miksaju zvuk.

Na to sam i mislila. Ne moraš da budeš vokalni virtuoz da bi otišao na ESC.
A Bejbi je majstorski digao sve na znatno viši nivo. U tome je mislim, i poenta. Ako se nisam dobro izrazila, sori.

Sta ste se uhvatili samo za tri sekunde kod Zevin, meni bukvalno svi zvuce kao iz bunara da pevaju. Kakvi su ovo uzasi i krici. Hoce li vec jednom neko postrojiti te metuzaleme u HRT i objasniti im kako da miksaju zvuk.
Zato sto je prelosa, jedino da dovede Konstraktu i Mrleta na stage sa sobom pa mozda i izvuce stvar i ode na ESC

Ali nije njima HRT kriv što oni ne mogu da pogode tonalitet. Evidentno da zvuk nije najbolji i da ga treba popraviti, ali evo kako Irma zvuči odlično?

Zevin je sebe precenila, njena modulacija glasa je kriminalna, gde će ona pevati ovoliko visoko.

Isto tako su Lelek spustile tonalitet za ceo ton ako ne i više pa opet zvuče katastrofično. Ej sopstvenu pesmu spustiš toliko i ne možeš da pogodiš intonaciju. Šta više reći.

Po tiktoku kruze snimke i ispada da su u studiju puno bolje zvucale nego na TV-u pa je logično postavit pittanje

Back