hr Hrvatska 2026

Očekujem dosta od ToMe i Stele Rade. Lelekuše standardno moraju biti zanimljive i svim srcem navijam za Sergeja, jer ako on pobedi biće to prvi Božić koji je ikada kročio na evrovizijsku scenu.

BTW malo sam guglao porodično stablo i ispade da smo čak i neki dalji rod (mnogo mnogo dalji, ali svejedno)

Obožavam ToMu, nadam se da je dobra pesma. Deluje da Lelek nemaju konkurenciju ovaj put, ali videćemo.

Hrvatska kao i Crna Gora ima medju ucesnicima Lanu i Laru. 😁
Ocekujem opet dobru pjesmu od Lelek, za vecinu ostalih nisam ranije cuo. Ocekujem dosta i od ToMe.
Drago mi je da se Fenksta opet prijavio.

Kapiram zašto ljudi žele Lelek, ali meni je fazon etno grupe/etno pesme u modernijem aranžmanu (nevezano za njih i Doru) postao prilično šupljikav, ukoliko se ne doda nešto što će ga bitno izdvojiti od sličnih pesama, tu mislim na paket uopšte.

Slabo koga znam sa spiska, pa svakako čekam pesme da izaberem favorite.

Nešto razmišljam i bojim se da s njim ne bude Roko Blažević scenarij. Dosadna pjesma za puko pokazivanje vokalnih sposobnosti koju će neke više sile pogurati više no što treba
Da. Ipak ima Vannu pored sebe za razliku od ono dva mučenika. Nekako si razmišljam da bi ipak mogao imati kvalitetnu pjesmu.
Sada će biti na tv-u o Dori pa prenesem o čemu je pričao Štengl.

Kaže Štengl da misli da će biti dobra Dora. Odabrali su različite vrste pjesama i stilova. Pjesme izlaze u siječnju.

I u CRO dosta povratnika od prošle godine. Pored Lelekica, najviše me interesuju Marko Kutlić, ToMa i Stela. Za veliku većinu, kao ni kod nas, nikada čuo.

Zevin, Kandžija, Lima Len i Toni Sky si moji favoriti ovako na slijepo

Najviše mi daju Eurovision energy i da su se prijavili s bangerima, a ne nekim majoneza popom ili baladskim proljevima

Super je što se Alen ponovo prijavio, odlična mi je njegova pesma sa prošlogodišnjeg izbora. Nadam se da se Ananda poboljšala...

Isto kao na PZE-u mnogo nepoznatih lica. Čekam da me iznenade 😀

I u CRO dosta povratnika od prošle godine. Pored Lelekica, najviše me interesuju Marko Kutlić, ToMa i Stela. Za veliku većinu, kao ni kod nas, nikada čuo.
Ja sam očekivao Stelu , Našeg Bosanca Tomu i Lelek .Marko Kutlić je odličan vokal, odličan u A strani. Ne poznajem njegove pjesme ali potencijal je. Također i Alen Đuras. Neki već su bilI zadnjih godina a većinu naravno, nikad čuo al na mlađima ESC ostaje .

U svakom slučaju gore od 2019-2024 perioda ne može, a pogledao sam dva recap videa i mogu reći da sam zadovoljan koliko je raznih žanrova zastupljeno i imamo par likova koji mi daju Eurovision energy vibe check

Back