hr Hrvatska 2026

#TeamStela

Zevin ipak zasluženo ispadanje, iako sam mislio da će se provući umesto Ritam Noir-a. Ali dobro je imati i 7/8 pogođenih.

Ali šteta stvarno, mene je Zevin počela voziti tek nedavno, i negde sam baš očekivao da će makar donekle opravdati legitimnu ulogu favorita. Nasuprot tome, dobismo flop neviđenih razmera.

Ah. Slovenci neka naprave sličnu pjesmu nekome tko zna pjevati. Ali totalno očekivano.
Ono je bio horor. Bravo za publiku koja ju je kaznila. Stela je novi favorit. Ono je bilo ooooodlično.

Zamisli koja će to ostati bruka u povijesti Dore - svi će te znati po tome da si od favorita završila kao epic fail NQ. Ju ju.
Gotova joj karijera kakva god da je bila.

Mozda je PZE ponekad (cesto) PGPov podrum, ali smo bar imali samo dva vokalna blama - Andriju Joa i Luku.

Žali Bože tako zabavne i kreativne pesme kada nema ko da je otpeva.
Neki ljudi su više stvoreni da pišu pesme za druge, zašto moraju da se guraju i da budu pevači kada im to očito ne ide?

A inače bih baš volela da neka od naših balkanskih zemalja pošalje pesmu poput "My mind" ili "Tako mi imena"

Uopšte nemam favorita za nedelju, jednostavno ne postoji paket koji me je kupio tj. nisam ni siguran da postoji bilo kakav paket ove godine, nažalost.

Stela je svakako prijatno iznenađenje.

Mislim da će HRT morati dobro da nabudži i ispolira ovogodišnjeg predstavnika, nebitno ko pobedi.

Stela je veceras pokazala da kad znas da pevas, nijedan tonac ne moze da ti bude kriv zato sto lose zvucis.
Devojka je pokidala i svaka joj cast na tome.
Mozemo da pricamo sad da li je pesma kandidat za dobar plasman na ESC ili ne, ali po meni najbolja iz ovogodisnje ponude Dore.

Ma Stela je u igri ja mislim, kod žirija će biti u samom vrhu, e sad je pitanje da li će tvt odreagovati u dovoljnoj meri.

Back