hr Hrvatska 2026

Nisam ukapirao da li su objavili i imena autora pjesama. Ove godine mozda i prvi put da nema nijednog poznatog izvođača s nekoliko albuma iza sebe ili koncerata. Sve nešto đe-đe pomalo i usta moja hvalite me. Ništa, čekamo pjesme.

Ne mogu da spavam od uzbudjenja sto ce za 7 dana da izadju pesme hahahah 😂 Sto volim ove ljude koji se prave da je sve u redu, a ne da se takmicenju blizi kraj. Svaka cast na euforiji 😂

Kad smo vec kod hrvatske muzike, moram reci da mi se svidja ovaj novi val finih zagrebackih decaka

• Love
Reactions: Lux
U četvrtak, 8. januara u 14:00, na HR 2 u emisiji Svijet diskografije premijerno će biti predstavljeno 24 pesme Dore 2026.
Nakon radijske emisije, od 17:00, sve pesme bit će dostupne i na službenom YouTube kanalu Dore, kao i kroz isečke na HRT društvenim mrežama.

Ne znam od koga da ocekujem bilo sta posto jedino sam cuo za Stelu Rade.

Lelek i njihovu od prosle godine sam naknadno cuo.

Shodno novoj objavi na Instagramu Dore, došlo je do promene satnice, pa će na HR 2 premijera pesama biti sutra od 13h, a na YouTube-u u 15h.

zlvpp4rrrf4d1.gif

Lelek - "Andomeda":

U vremenima kada je pripadnost bila razlog progona, a tijelo posljednje utočište identiteta...
znamen urezan u kožu postao je zakletva...
Ovo je priča o ženama koje povijest nije imenovala, ali su ostavile neizbrisiv trag...
Ovo je... ANDROMEDA

1767797126017.webp

I ja jedva cekam sutra :love: Svidja mi se sto ce pesme odmah biti dostupne na YT, pre par godina je bilo par dana razmaka izmedju radijske premijere i YT

Ovako na slepo mislim da ce prve pesme koje cu poslusati biti:

Lelekace
Zevin
Ananda
Stela Radyyy

• Like
Lelek - "Andomeda":

U vremenima kada je pripadnost bila razlog progona, a tijelo posljednje utočište identiteta...
znamen urezan u kožu postao je zakletva...
Ovo je priča o ženama koje povijest nije imenovala, ali su ostavile neizbrisiv trag...
Ovo je... ANDROMEDA

View attachment 40204
U Rigi su novogodišnje svetiljke nalik formama sa crteža, možda je to neki znak :D

RigaUkrasi.webp

• Love
Sad izvaljujem na spisku da imaju i Devin i Zevin lol

Inace ne znam da li tripujem ili je ove godine vise pesama nego inace na DORI? Deluje mi podugacko spisak

PZE poceo da smanjuje, DORA da povecava

Back