hr Hrvatska 2026

Ja sam čekala da se Toma otkopča jer sam videla otkopčanu košulju na snimku, to u finalu mora i da makne taj nakit.

Lelek ok, nisu bile toliko loše vokalno ali nisu ni wow. Pesma nije za mene, ne bih je nikad pustila.

Lelek dobre. Bolje nego prošle godine u smislu nastupa. Kadriranje može bolje. Pevanje ok, na par mesta je klimavo, ali podnošljivo.

Kriminalno zvuče Lelek, kao raštimovani orkestar, ovo u refrenu je vikanje a ne pevanje. Nemojte se iznenaditi kada ih žiri ponovo sahrani poenima. Ja ovde ne vidim nikakav esc potencijal.

Moraju da dodaju prateće na refren da se to pojača. Prva strofa je odlično otpevana, ova druga strofa klimavo ali to se može ispeglati. No nedostaje tu nešto u refrenu i ja bih tu dodao još par pratećih. Nastup je lepo osmišljen nije da se ništa ne dešava no one su opet statične, međutim tu nema rešenja jer i sa ovim malim mrdanjima imaju problema sa pevanjem.

Lelek najbolje večeras ali mi je mnogo bolja studijska verzija. Uživo zvuče dobro, ali ne sjajno i pošto ih je šest, ovo bi trebalo da grmi od vokala. Energija im je takođe potpuno ravna i nekako izgledaju kao da su na školskoj priredbi.

Vizuali su dobri, sviđa mi se što nisu statične, a kostimi su loši. Ja bih za vizuale, nastup i kostime lično pre išao na neki futuristički/ space vibe u skladu sa nazivom pesme i refrenom. Ovaj etno/antika fazon je okej, ali malo očekivano.

Moraju da dodaju prateće na refren da se to pojača. Prva strofa je odlično otpevana, ova druga strofa klimavo ali to se može ispeglati. No nedostaje tu nešto u refrenu i ja bih tu dodao još par pratećih. Nastup je lepo osmišljen nije da se ništa ne dešava no one su opet statične, međutim tu nema rešenja jer i sa ovim malim mrdanjima imaju problema sa pevanjem.
To je ona fora, da budu sve jednake, a realno sigurno postoji neka od njih koja je najbolja

Konceptualno su mi Lelekice odlične, ali definitivno nedostaje realizacije. Može se raditi na ovome do maja u svakom slučaju, ali ovakav tip pesme treba da te dirne, pomeri i naježi. Nažalost, u ovom momentu to kod mene nije slučaj, a deluje mi da, ako budu na ovom nivou, vrlo lako mogle biti NQ.

Back