hr Hrvatska 2026

Stela Rade - Rade će biti ponosan! 😄 Pesma nije baš moj fah, ali realno je nastup bio jako lep i emotivno je otpevala (na visini zadatka)
Devin - da nije ipak ovo bilo previše? Preteran nastup, a ni pesma baš ne blista
Kandžija - skroz cool, ali ne znam koliko će ovde biti bitan (držim palčeve za finale)
Marko Kutlić - izuzetno je dobar; ne znam kako na forumskom glasanju nije prošao u finale
Sergej - sigurno jedan od boljih večeras. Pesma je prilično konkurentna, a on je vokalno bio na mestu, tu je i emocija
Lara Demarin - ne baš najbolji nastup, pred kraj se popravila, ali imalo je prostora da zagrmi više. Pevanje prosečno. Mislim da ide u finale, ipak

Stela
Irma
.
.
.
Zevin uprkos katastrofalnom vokalu na konto zabavnog nastupa.
Kutlić na konto vokala.

Ostali kataklizma.

Za ispadanje su mi:

Gabrijel Ivić
Ivan Sever
Kandžija
Zevin (stvarno je u rekapitulaciji u top 4 najgorih nažalost, mada će verovatno i proći)

Stela do pobede, bolja je i od Leleka. Ima nastup i pesmu. Žiri bi obožavao ovo kao i Sergeja. Mislim da su njih dvoje za top 5 žirija u polufinalu. Publika nažalost teško.

Sada slusam celog Ivana Severa po prvi put. Zasto njega niko ne pominje?

Glas je fenomenalan, izgovor engleskog sjajan, pesma je top. Moj ubedljivi favorit.

Mislim da ispadaju: Gabrijel, Zevin, Lana i Devin.

edit: Zevin ili Kandžija - tu sam imao dilemu. Zevin mi je favorit od starta, ali ovo je ispalo hororično...

Back