ie Irska 2025: Emmy - Laika Party

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
yP5dmpA.png

RTÉ je objavio konkurs za predstavnika Irske na Pesmi Evrovizije u Bazelu. Izbor će biti održan početkom 2025. godine. RTÉ zadržava pravo da zameni predložene izvođače za pesme koje primi putem konkursa.

Autori koji žele da prijave svoje pesme, treba da apliciraju slanjem finalne verzije u MP3 192kbps formatu. Demo snimci se neće prihvatati. Izvođači moraju imati suštinsku i očiglednost privlačnost glavnoj omladinskoj publici, koja čini značajan broj gledalaca i fanova Evrovizije. Kandidati mogu biti pozvani na audiciju u studiju javnog servisa u Dablinu.

Prijave se šalju na https://www.rte.ie/eurovision.

POBEDNIK: Emmy – Laika Party

Last edited:
Može da se desi da je njima ovaj rezultat 6.mesto u Malmeu kao nama Konstrakta pre dve godine,tj.jednokratno čudo,i onda od sledeće godine opet sve po starom,mi nastavili sa svojim tradicionalnim 17-18 mestom,a bojim se da će isto tako Irska nastaviti sa svojim tradicionalnim ispadanjem u polufinalu.

Otvaraju se jedna po jedna, kada ugrabim priliku pored privatnih obaveza.

Nije da je od prevelikog značaja za kasnije, ali se nadam da će izmestiti izbor/finale iz one tupave emisije. Selekcija im je inače tanka, ali taj kežual pristup kod predstavljanja stvarno degradira i ono malo što valja kod pesama.

Kako prenosi Éirevision Podcast, nacionalni izbor "Eurosong 2025" sa šest takmičara održaće se 7. februara.

Jel ponovo Late Late Show ili je izbor odvojeno? Da znamo čemu da se nadamo

Biče u Dublin Areni, čisto da pokažu da su powerhouse

Ma opet će biti Late Late Show.

Danas predstavljeni prvi učesnik i pjesma na RTE radiju, Powerplay od Bobbi Arlo. Iskreno ne znam, sviđa mi se što su zbog Bambie alternativniji izvođači dobili priliku tamo, ali meni ovo nije nešto. :/

Danas predstavljeni prvi učesnik i pjesma na RTE radiju, Powerplay od Bobbi Arlo. Iskreno ne znam, sviđa mi se što su zbog Bambie alternativniji izvođači dobili priliku tamo, ali meni ovo nije nešto. :/

Isto, cenim autenticnost i preuzimanje rizika, ali meni je ovo mlako. Mada mislim da ne bi bio los izbor za Irsku. ima tu potencijala da se vizuelno skroz podigne pesma na drugi nivo.

Dušu dalo za Late Late Show

Dublin 2026

Čuti ste to prvi ovdje od mene

meni se svidja ali zvuci kao filler za neki alt rock album, nije mi bas za esc

Zapravo i nije loša pesma, ali mi je snimak kritičan...kao da je radna verzija.

Nije loša pjesma. Jedino mi je bezveze što se kači na taj Bambie voz,, barem sudeći prema izjavama

Back