ie Irska 2025: Emmy - Laika Party

Mislim da sa njihovim dinar i po nastupima iz LLS teško da možemo i da zamislimo kako bi nešto moglo da izgleda lol

Stvarno im je predstavljanje pesama bedno, a čak se i moldavska TV više isprsi za audiciju Tudora Bumbaca.

Evo službene audio verzije Powerplay. Definitivno bolje zvuči nego na onoj snimci s radija

Također, evo i druge pjesme:

Šteta što Fire nema više dinamike, bila bi zanimljivija.

Obožavam ovaj tvrdi zvuk! Bravo powerplay, ponosna na powerplay, powerplay do pobede!

Obe su mi solidne/ dobre iskreno, vrlo su različit vajb, ali čuje se da su irske, a neki reciklirani pop prolivi. Ne znam koliko su takmičarske, ali dobar početak za sada.

Ne znam, ali znam da mi se ovo dopada i da mi je favorit.

Iako mi ostale pesme nisu bas sjajne, dopada mi se sto je raznovrsna ponuda sa ovoliko malo pesama. Dosta dobar izbor.

Emmy Veštičja šuma? Random.

Nije mi nešto ova njena, za sada najkonkretnija Powerplay

Sve do sada deluje ok i slušljivo, posebno Powerplay, a onda se setim da je to irski izbor i da je samo pitanje trenutka kada će da iskoči neki blamantni boy band lol

Samantha Mumba jao što si nam ovo servirala? Užas, odoh slušat Gotta Tell You i Baby Come On Over sa suzama ispod jastuka razmišljajući gdje je nestao njezin bop-making ability

Dakle Bobbi Arlo i njezin banger Powerplay ide u Bazel, unaprijed čestitke Irski na pobjedi i što ste ponovno pretekli Švedsku!

Pa primetno bolje pesme u odnosu na prošlu godinu.

Bobby Arlo - Powerplay - Ne vidim sličnost sa Bambie, osim u tom nekom vizuelnom smislu. Pesma je dosta konkretnija i manje messy, te ima potencijal da bude solidan paket za ESC. Minus mi je što je dinamički malo jednoličnija.
Emmy - Laika Party - Ovo mi je generično i neinspirativno, i ne dopada mi se njajav vokal.
NIYL - Growth - I ovo ima potencijal za dobro vizuelno predstavljanje. Pesma je čudna, mistična i definitivno privlači pažnju.
Adgy - Run into the night - Možda i moj lični favorit, prelepo uklopljen haus sa etno zvukom.
Samantha Mumba - My way - Vokalno deluje dobro, ali u pesma mi deluje kao jedna nabacana i neskladna gomila, niti strofe, niti konkretnog refrena ni nekog završetka.
Reyla - Fire - Volim tu keltsku mističnost i način pevanja, ali do kraja mi postane dosadnjikavo.

Osim Samante Mumbe i Emmy koje nisu po mom ukusu uopšte, ostale 4 pesme su za njihove dosadašnje standarde zaista odlične.

Preslušao pjesme, odličan nacionalni izbor i nekoliko dobrih opcija

Bobbi Arlo - Powerplay
Sviđa mi se što je ekscentrično, ali ovo bi prošlo u finale i eventualno tamo završilo kao Luke Black. Nekako mi se čini kao blijedi pokušaj ponavljanja iste stvari kao Doomsday Blue ako ovo pošalju.

Reylta - Fire
Jedna od najboljih opcija. Pjesma stvarno ima nešto magično i fanovi već godinama govore kako bi voljeli da se taj keltski vajb kojeg imaju na Dječijoj Evroviziji prenese i na ovu Evroviziju. Eto prilike.

Adgy - Run Into The Night
Baš lijepa pjesma i savršeno uklopljen house zvuk sa tradicionalnim elementima. Iskreno ne znam koliko je ovo kompetitivno za Eurosong jer mislim da je pjesma dobra i sviđa mi se, ali bojim se da je malo previše u svom svijetu da bi imala neki bolji potencijal. Svakako pohvale za Adgy-ja za veliki napredak u odnosu na 2023-u.

Samantha Mumba - My Way

Pjesme je totalno neupečatljiva i ovo definitivno ne trebaju slati.

Emmy - Laika Party

Ništa posebno, meni lično malo previše generično i iskreno zvuči mi kao MGP reject lol.

Niyl - Growth

Mislim da je ovo najbolja i najkompletnija pjesma za Eurosong. Pamtljiva je, ima nešto hitično, dobra produkcija, a u isto vrijeme etno vajb. Odlično.

Back