ie Irska 2025: Emmy - Laika Party

Toliko je izbora bilo da su na kraju poslali ovu dečiju tralala pesmicu... Ovakva mnjau mnjau pesma treba da ostane u pf i da liže patos. Toliko od mene, a sad me izvin'te al imam neke obaveze....
1739011690717.gif

Opet ne čuh ko je Milica 😭
Prošle godine je bila u timu Teja Dore, a ove godine je uz Tam na PZE. Sarađivala je i sa Knezom na Evroviziji 2015, i moldavskim predstavnikom te godine. 2016. je radila za delegaciju San Marina, 2017. je bila članica žirija na islandskom izboru. Članica je našeg OGAE-a.

mili.webp

Meni ovo preslatko i pretuzno, sta znam
Milijun puta bolje od promasaja Bobbi Arlo

Prošle godine je bila u timu Teja Dore, a ove godine je uz Tam na PZE. Sarađivala je i sa Knezom na Evroviziji 2015, i moldavskim predstavnikom te godine. 2016. je radila za delegaciju San Marina, 2017. je bila članica žirija na islandskom izboru. Članica je našeg OGAE-a.

View attachment 29773
Hvala svima 😘 posebno @Miloš

Jel' ovo za JESC 25? Baš su poranili sa izborom ove godine.

Pa ne znam, Kaleen je recimo prošle godine imala sličan retro vajb, ali mnogo ozbiljniji paket generalno, pa se jedva provukla u finale. Ovo mi je neozbiljno u kontekstu ESC-a, za JESC bi mogla da konkuriše.
Slažem se. Pobednica tanko tankosava, sladunjavi ples, jedna levo jedna desno. Po meni je najbolji izbor bila Bobbi ili Niyl ali svakako slabašan izbor. Bambi je za njih izmislila svet.

Ирску представља девојка из Норвешке са песмом посвећеној керуши астронауту из Русије. Ово је превише и за ЈЕСЦ.

Једна нулица за госпођицу пискутаву

Samantha Mamba oplela po panelistima

1739141191901.webp

1) Komentarisanje pesama od stane 'zirija' pre glasanja jeste retko debilno pravilo

2) Od svih ljudi ona ima najmanje prava da se zali jer je iskreno sa podosta nebitnom pesmom sasvim fino prosla i dobila po meni nezasluzeno visoke poene tako da ne znam sto joj sad ova drama treba, ako je neko i ostecen ona nije sigurno

Meni je ova pjesma više za JESC kao i luksemburška uostalom, simpatični i kjut dens i hitić koji bi možda i imao neke šanse na takmičenju da izvođačica nije preplašena kuvana nogica na sceni (po pitanju vokala i koreografije) i da od nastupa ne servira priredbu iz vrtića, ovdje svakako nema pomoći ma koliko god da se apgrejduju za Evroviziju jer je prosto ono što nam Irci nude ove godine prilično tanko.

Ne znam koliko loše mora biti polufinale da bi ovako nešto isplivalo na površinu, ako Brukica sa ''Ded's rič'' i kakvim-takvim osjećajem za scenu/harizmom nije mogla prismrditi kvalifikacionoj crti neće ni ovo, po svemu sudeći vraćaju se oni svojim dobrim starim ispadanjima a Bambi da proglase za nacionalnu heroinu koja im je barem na kratko prekinula niz loših plasmana. 🫴

Zamisli da si iz Norveške, napišeš pesmu o sovjetskom kučetu Lajka, koje umesto da umire tamo u svemiru ono se zeza na nekoj žurci, i pošalju te na Evroviziju za Irsku...

1995. je tako Irkinja pomogla Norveškoj da pobedi, da li sada Norvežani vraćaju uslugu? Evo i Poljakinja se povampirila posle 30 godina

Irska pesma kida ovo tako vozi .

Previše podseća na one generične tra la la klub pesmice samo što ima mnogo kvalitetnijih pesmi u sličnom ritmu i aranžmanu od ove. Predviđam ispadanje u polufinalu.

Dakle, norveška pevačica i norveški tekstopisci. Kao da to nije dovoljno, izuzetno podseća na prošlogodišnju norvešku pesmu "My superhero Rob" u koju je ipak malo više uloženo truda...

Back