is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Ma sigurno bi primetio pesmu da je ne izvodi ko je izvodi. Ne zezaj nas Mrmi, ne znamo se (na forumu) od juče. :sneaky:
Bože Djole, naravno da bih...i tekst mi se dopada,..
Inače mi nije broj1 a ni broj2 u ovom fenomenalnom NF, 5 X 10/10 sam dao... :oops:

Hera mi je najveći evrovizijski potencijal, ako imaju iole mozga, poslaće nju.

• Love
Reactions: Mrm
Al iskreno više mi se sviđala njena pjesma 2019., ali ovo je više u stilu one pjesme s kojom je išla na Evroviziju.

• Love
Bashar Murad ima i posebnu neku estetiku, vrlo zanimljivu. evo ovde Bashar Murad as Yanx:

Bashar_WS.png

Procitao sam sve vezano za ovog jadnika koji veze s vezom nema sa Islandom i samo cu reci da sam zgrozen. Zar je moguce da ce Islandjani pasti toliko nisko da salju nekog ko nema cak ni njihovo drzavljanstvo samo kao kontra napad Izraelu? Evrovizija stvarno postaje sve vise i vise politicna...

• Angry
Ako je dozvoljeno Ukrajini posle SVIH stvari sto su uradili sa selekcijama pa i odabirima da se i dalje takmici, ako je dozvoljeno i dalje Izraelu da se takmici pored jedno 10ak drzava koje su se bunile, onda uopste nemam problem da ode Murad. Ako ce EBU da se posere na svoje "bez politizacije" sa svojim duplim standardima onda mi je svejedno, svakako on ima najvece sanse da dobro prodje ove godine bilo da nam se svidja pesma ili ne samo zbog toga sto je Palestinac.

Ma svejedno, meni je vise mesanje politike postalo toliko dosadno. I posle me ljudi cudno glrdaju kad im pricam vezano za ESC i odmah kazu "kako je sve tu samo politika umesana".

Ovde mogu da izvucem dve pesme, koje su mi (za sada) vise nego dobre.
Hera Björk – Scared of Heights; jednostavna, obicna pop pesma, ali ona ima dobar glas pa moze da izvuce maksimum od nje
Heiðrún Anna - Þjakaður af ást; ovo bi moglo da mi se uzivo dopadne, svidja mi se njen glas, a i ovakva lagana pesma na isladskom mi pase; pomalo mi je zavodnicki

• Like
Reactions: raz
Ode mi Blankiflur.. :(
VAEB mi je bolji studijski..
Čekam drugo pf sa dva velika favorita Hera i Bashar! ❤️

Jedina mi se (da tako kazem) dopala Heiðrún Anna - "Þjakaður af ást". Od ostalih, najprihvatljivija Hera.

Sto se Basharove pesme tice, nekako mi se cini da bi mogla da zvuci dosta bolje sa onim instrumentalom.

Sutra ću se potruditi da ispartim ovo, barem deo, jer.....

Hera Bjork i Bashar Mourad izlaze na scenu Songvakeppnin-a!

iHy8U_.gif

❤️🙌:love:

Back