is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Lolčina, ovo mi je big surprise. :ROFLMAO: Već sam računao da Palestinac lagano uzima ovo. Bogami, ne bih otpisivao ISL za finale, dićiće Hera pesmu sigurno na viši nivo nastupom i interpretacijom. Meni je odlična pesma.

Moja Hera! 🥺

Ja još ne verujem, da je ona tu, da je Hera Bjork, moja ESC heroina, boginja vokala, pop pevanja, ESC schlagera (u 21. veku) tu! Glavom i bradom.. 🥹
Vokalni terminator, brutalno precizan pevač, sve ono što ja tražim..a nadavse izvođač koji zrači nekom pozitivom, nekom prelepom energijom... Sija, blista! ⭐
Zanimljivo, ali iako sam očekivao da mi u ovom slučaju bude bolje na engleskom, podjednako ili čak za minijaturnu nijansu mi je bolje bilo na islandskom jeziku.. Ali mi je potpuno jasno da ovo mora ići na engleskom..

Imati ovako nešto na ESC, ovako scandi šlagerasto, a pritom i gospel inspired, a groovy, uplifting je takva privilegija, takav dar, takav bless, neverovatno... 😍🤌
Hvala Islandu od ❤️!
Podjednako bih voleo Bashara Murada i isto bi mi bio novi favorit, kao i moja Hera!

Joooj ljudi nauživaću se jednog od najlepših vokala ikada na esc u prvom pf uživo.. 🥰 Mojoj sreći kraja nema..
Moliću se svim svetima da Hera nekako prođe, biće dosta teško sa glupavim, tupavim 100% tvt, a kad bi se domogla finala, žiri bi, kako i dolikuje, moju Heru valjano nagradio. 🙏

Jel ova zena neka legenda na islandu ili sta, politika na stranu ovo je objektivno mnogo gora pesma od wild west

Jel ova zena neka legenda na islandu ili sta, politika na stranu ovo je objektivno mnogo gora pesma od wild west
Sta znam, bila je na Evroviziji vec jednom ako se secam, pored toga nemam pojma sta je tacno i dal je nesto posebno vazna tamo...

Sve mi se vise svidja Herina pesma i nije me sramota reć. Jeste da je too dated i da ce biti na dnu u polufinalu, ali meni se svidja i generalno drago mi je da se Hera vraca na esc scenu.

• Like
Reactions: Mrm
Mora da je i tamo ziri spasio stvar. 👍

Što je najzanimljivije, nije. Koliko znam iz vremena dok sam ih malo više pratila (sem ako nije menjano) u superfinalu im glasa samo publika. 😀

Dobra je pesma, sviđa mi se.

Možda se napravio kontraefekat kod dobrog dela ljudi pa su glasali protiv Palestinca

Ne ovo je timeless zvuk, koji ljudi u Skandinaviji još uvek vole, svih generacija.. Koliko volim gospel schlager sa jakim vokalima.. Koliko sam plakao 2020. kada su Mamas dobile MF, i to glasanje publike.. Van Skandinavije u Evropi se to nigde ne bi desilo, realno..

Bože ovaj deo nastupa sa slow motion-om 🥹🥹 meni je ovo bajkovito, nestvarno.. Hvala Islandu, hvala Skandinaviji što ovo održava i dalje na ESC, miziku, vokale, interpretacije.. ❤️👍🤌

Back