is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Anita mi je bila favorit, ali sviđa mi se i Herina pjesma. Baš onako pozitivna i catchy.

Fanovi koji su jedva dočekali da još ispolitizuju Evroviziju, e neka nije Bashar pobijedio.

Izgleda zato nisu ništa objavili za njih ili se drže onog "Pobednik će sam odlučiti da li će otići" povodom onog hoće/neće da učestvuju zbog Izraela. Čini mi se da su tako nešto objavili ranije.

Totalno neinspirativno i dated. Žao mi je Here, ali, za moj ukus, ovo nije pesma sa kojom treba da se vrati na Evroviziju. Miriše na NQ.

Poslušah ponovo s obzirom da sam skroz zaboravio na pjesmu i jasno mi je zašto - neinspirativno, dated i jeftino. Ali svakako, bolje nego Palestinac.

I zanimljivo kako sad ide na ESC, a godinama unazad je bila najglasnija od svih islandskih umjetnika glede sudjelovanja Islanda na istom takmičenju na kojem sudjeluje i Izrael. Što bi Avocado rekao, zinulo d*pe da vidi puta ipak.

Joj. Ovo je tako tip pesme koji bi se dopao mojoj mami i onda bi me pitala kako je moguće da nije prošla u finale 😭 Vrlo je šlagerasto, nekonkurentno i tekst kao da je pisao AI. Baš imam alergiju na ovakve tekstove na Evroviziji.

Joj. Ovo je tako tip pesme koji bi se dopao mojoj mami i onda bi me pitala kako je moguće da nije prošla u finale 😭 Vrlo je šlagerasto, nekonkurentno i tekst kao da je pisao AI. Baš imam alergiju na ovakve tekstove na Evroviziji.
Ja sam tvoja mama, Reguluse! 🥹😭🤌

Drago mi je da je pobedila Hera, mada bi definitivno sa Palestincem postigli daleko bolji rezultat, samo zbog politike. Ovako cini mi se sigurni NQ

2010. godine njena pjesma mi je bila jedna od najvećih growera nakon polufinala pa sam čak u finalu navijao da pobijedi jer me je oduvijek radio taj eurodance fazon (glavni favorit mi je bio Sunstroke project a Lenu u to vrijeme nisam mogao da smislim, tek nakon par godina sam zavolio pjesmu), sjećam se da sam kao tadašnji klinac na fejsbuku pisao statuse u fazonu kako je moguće da je ''Satellite'' osvojila... 😌

Iskreno, u ovom slučaju se više radujem što ću nju kao personu ponovo vidjeti na evrovizijskoj sceni nego samoj pjesmi, Hera mi je baš nekako mila i topla žena a pri tom izgleda ljepše i mlađe nego prije 14 godina lol (palac na gore za trud), na kraju ispade da od svih silnih povratnika ove godine sa nacionalnih izbora ode ona koju su najmanje očekivali usljed uvjerenosti da će biti izglasan onaj Palestinac.

Poletna i klasična ''feel good'' pjesmica (''Je ne sais quoi'' ostaje pjesmetina za ovo), nenametljiva je kao i sama izvođačica koja plijeni harizmom, nažalost rekao bih da nije dovoljno potentna da se izbori sa svim onim aždajama iz prvog polufinala, mogla se realno vratiti i sa nečim jačim... Ukoliko je stave da zatvori polufinale vrlo moguće je da će se izdvojiti i progurati se kroz iglene uši, da nastupa u drugom polufinalu prošla bi na foru Belgijanca lani, ne želim je još uvijek otpisivati.

Evo izasli i zvanicni rezultati, glupa drama, pobedio tako sto su svi protiv njega iz kog god razloga glasali za Heru

Al polufinala i superfinale u takmicenju od 10 pesama, komedija, nez stvarno sta ce im to

Back