is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Islandski tvt na NF potukao španski na Benidormu lol

Čak i kada se uzme u obzir cela kampanja sa Basharom, opet mi je hit ako uporedimo populaciju i publiku obe zemlje + Španija ima strastvenije euro fanove.

Island je počeo ozbiljno da smara na Evroviziji. Od onih hipi sestara pre dve godine koje su sve vreme botovale za Ukrajinu, do ove godine i konstantnih pretnji da će se povući, prenapumpanih kvota na kladionicama na konto palestinskog učesnika i na kraju fijaska sa glasanjem.

Hitno da se saberu.

IMG_6084.gif

Čekajte bre, to je aplikacijsko glasanje?? :o jer ako nije, ovo su nerealne brojke na njihovu populaciju! Onda je to najzainteresovanija zemlja za ESC, ubedljivo.

Čekajte bre, to je aplikacijsko glasanje?? :eek: jer ako nije, ovo su nerealne brojke na njihovu populaciju! Onda je to najzainteresovanija zemlja za ESC, ubedljivo.
Mislim da se glasa pozivom

Da, brutalne brojke, meni je vise cudno sto kod nas tako malo ljudi glasa

@zakaya

Izvini ali ovo je čudnije, populacija Island aje 372 000! 😱 Ma svaka im čast! Svako ko se oseća esc fanom, treba to da kaže i kapu da im skine..ako nije aplikacijsko glasanje..

Mene to ni ne čudi toliko uzevši u obzir da im gotovo svake godine share ide preko 90%.

Npr, prošle godine je unatoč ispadanju Dilje 98,7% ljudi koji su imali upaljen TV gledalo finale ESC-a.

Ma alal im majka, zaslužuju pobedu!

Mislim sta drugo ima da se radi na islandu realno

Garant 90% drzave ima neku prijateljsko rodbinsku vezu sa bar pola takmicara

Sada pogledah nastupe detaljno, pa meni su i Sigga i Anita mnogo bolje od Bashara kojeg su digli u nebesa. Pesma mu je ispod proseka, nastup prosek i to je to. Hera je uletela verovatno na staru slavu. Nebitno finale svakako, a ako im već smeta učešće Izeaela trebali su još na početku sezone da se povuku.

Kako su neki fanovi licemjerni ja ne vjerujem. Žele da se Island povuče sa Evrovizije "zbog Palestine", a isti će prvi biti u redu u maju na ulasku u arenu. Ljigavo. 😂

Basar najavio zalbu, a ovamo pricao kako nece na ESC ako Izrael ucestvuje.

>Zali se zbog problema sa glasanjem
>Ne zeli da ide na Evroviziju, sto je glavni razlog zasto se ljudi takmice na tom takmicenju

:'D

To be fair, ni ja ne zelim da vidim Izrael na Evroviziji ili ono... malo je glupo. x'D Ko neka Maja Nikolic Islanda. x'D

Pa ako je bilo neregularnosti, kako se priča, ima pravo na žalbu nego mi nije jasno zašto bi se žalio ako već ne želi da ide zbog Izraela? Island hoće k*ki, neće k*ki

Smorili su. Iako su Herine šanse za finale vrlo male, drago mi je da smo se spasili makar još jedne politizacije.

Back