is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Sad nešto razmišljam, bolje da odustanu nego da sudjeluju s onim kršom od pjesme 🙏
Srami se! Hoćeš da svi odu pa da se pobednik bira međ' 10 pesama!? 😭

Hvala bogu sto su nemastili meni je onaj covek toliko jeziv znaci da ga sretnem odma bi ulicu presla nmg stv 😭

Pa i kada bi išao vrv bi bilo finale iz sažaljenja, pesma mu je nuletina.

Jedan od autora ove prelepe pesme je Michael BUREK!
Razlog više za ljubav! ❤️‍🔥

Vaš BUREK nacionalista,

Mrm

Jedan od autora ove prelepe pesme je Michael BUREK!
Razlog više za ljubav! ❤️‍🔥

Vaš BUREK nacionalista,

Mrm
Ma može se brt prezivati čovek i Betoven, ali pesma mi neće postati dobra, ili makar bolja...

• Haha
Reactions: Mrm
Nije ovaj burek nesto dobro spremljen moram reci, ostajao jedno 10 godina u zamrzivacu.

• Love
Minipop

q7GvqLs.jpeg

Sad videh da se sutra konačno odlučuje o učešću Islanda, ladno može da se desi da ipak odustanu zbog Izraela. :ROFLMAO: Mislim da bi pao trogodišnji penal u tom slučaju.

Nema meni mira, stalno potresi i iščekivanje. 🥹😭

Ali ne verujem da bi Island to uradio Švedskoj, isuviše su bliski SVT-u, naprosto, ne verujem..

Definitivno nije sigurno, imate članak na španskom na wikipediji gde su je izbrisali iz liste, piše da će biti odlučeno 11.03. Ni na zvaničnom ESC YT kanalu nema njenog NF izvođenja.

• Sad
Pa i na sajtu ESC su napisali da je Hera pobedila na NF ali da još nije potvrđeno da li će se takmičiti, ja imam osećaj da je čitava ova priča oko toga da je aplikacija za glasanje “hakovana” fake i da traže razlog da ne ispadne da se direktno zbog Izr*ela povlače.

Pa sta ako ovi stvarno odustanu? Dal ce u tom slucaju jedna zemlja iz drugog pfa biti premestena u prvo? Ili sta vec?

Back