is Island 2025: VÆB - RÓA

je l samo meni ova islandska scena maaaaaalo lici na PZE22 scenu :D

Odgledah rekapitulaciju, Tina mi ne zvuči dobro uopšte, iako je pesma dobra, Agust iskasapio pristojnu pesmu, kako je Bjarni ušao u finale sa pesmom iz '91 mi nije najjasnije, plagijatori su mi bezveze, Juli i Disa pristojni, a Stebbi Jak mi možda deluje i najubedljivije. Šta znam, još jedan bezveze izbor na pomolu, većina bez šanse za finale.

Odgledah rekapitulaciju, Tina mi ne zvuči dobro uopšte, iako je pesma dobra, Agust iskasapio pristojnu pesmu, kako je Bjarni ušao u finale sa pesmom iz '91 mi nije najjasnije, plagijatori su mi bezveze, Juli i Disa pristojni, a Stebbi Jak mi možda deluje i najubedljivije. Šta znam, još jedan bezveze izbor na pomolu, većina bez šanse za finale.
Verovatno najbolje sanse za finale imaju blizanci, ako ih ne diskvalifikuju zbog plagijata.

Pa kačeno je i ovde, plagijat neke izraelske pesme, ako sam dobro videla. İdi unazad temu, naći ćeš.

Moj favorit je bio Fire, ali mislim da ovi najviše imaju šanse za neki dobar plasman

Desilo se ono što sam otprilike i očekivao. Pobijedilo je ono što najlakše prolazi kod većine. Ovo će vjerovatno proći u finale na Evroviziji doduše. Meni lično se ne sviđa toliko, smatram da su oni prošle godine imali bolju pjesmu. Ovo mi je vikanje.

Ma ulazu Izraelci zalbu na njihovo ucesce 100%, taman da im vrate za sagu sa Bashirom od prosle godine.

Pjesma kao pjesma jest najbolje što su imali na izboru, ali naprosto ne mogu na ovo gledati drugačije nego na plagijat, baš mi to kvari utisak

Back