is Island 2025: VÆB - RÓA

Tek nakon ovog isječka me pjesma izvozala, možda i uleti u finale…

Ово баш дечија песмица и наступ. На ЈЕСЦ би покидали

Ova pesma i stejdžing su personifikacija brainrot mimova. Da li će u finale ili ne predstavu nemam, ali je relativno zanimljivo.

Ovo kao Jedward na steroidima. Potencijalno najiritantnija pesma ove godine. Nadam se da ostaju u polufinalu.

Volio bih da oni danas budu iznenađujući kvalifikanti. Skroz je simpa nastup, ima dobrih animacija i forica u nastupu.

Nek ljudi tvrde šta oće, ali bili su presimpatični večeras, nastup je držao pažnju od početka do kraja i moralo se to materijalizirati finalom. Doduše, u finalu će vrlo vjerojatno bottom 3 ali nije ni bitno, bravo za momčiće!

I ovo sam nekako predvideo. Ok su bili, ali mi je pesma zaiste isuviše neozbiljna za ESC.

Баш баш дечији наступ. Имали су среће па је полуфинале било катастрофално

Вјероватно их погурало једно 20п од Шведске и Норвешке

Симпатични, мени су били ту на ивици за пролаз

Meni je ovaj prolazak najveca enigma veceri a verovatno i godine, bio sam siguran da ispadaju.

Ali mislim da je do mene i do mog mozga koji sve previse gleda iz ugla fana, i onda izgubim predstavu o tome kako kezualci dozivljaju sve ovo. :D

Bili su slatki i simpatični, ali sam se prvi put osetio matorim gledajući Evroviziju 💀

Drago mi je što su prošli svakako.

Ovaj moment na 3:26 kad su ih prozvali i onda u pozadini Kyle koji se veseli doslovno jednako kao i oni, preslatko 🥹❤️

Ovo definitivno nisam očekivao u finalu. Evidentno je da su, mahom, klinci ovo izglasali. Meni lično ovo i dalje na granici slušljivosti a oni sami izrazito iritantni.

Back