Ima takvih više, ali jedna od najvećih nebitnara je i meni upravo ova!Palo mi na pamet jedno pitanje za sve vas ESC fanove... Svi mi vjerojatno imamo neku naočigled nebitnu ESC pjesmu koju volimo, ali nam se čini da smo jedini na svijetu koji je vole i da je se više ni sami izvođači ne sjećaju, a kamoli itko drugi xD Koja je vaša?
Moja je:
![]()
Pa kaže:Ima takvih više, ali jedna od najvećih nebitnara je i meni upravo ova!![]()
Uh, tesko pitanje, jer bih morao prokopati dosta... Al ajde iz secanja da vidim:Palo mi na pamet jedno pitanje za sve vas ESC fanove... Svi mi vjerojatno imamo neku naočigled nebitnu ESC pjesmu koju volimo, ali nam se čini da smo jedini na svijetu koji je vole i da je se više ni sami izvođači ne sjećaju, a kamoli itko drugi xD Koja je vaša?
Moja je:
![]()
Palo mi na pamet jedno pitanje za sve vas ESC fanove... Svi mi vjerojatno imamo neku naočigled nebitnu ESC pjesmu koju volimo, ali nam se čini da smo jedini na svijetu koji je vole i da je se više ni sami izvođači ne sjećaju, a kamoli itko drugi xD Koja je vaša?
Obožavam. Kakva energija.. Uf Aurelja je pokidala, mada ono mogla je pesma da bude malo bolja... ali i ovako je ok...Meni je ova pjesma bila uvijek jako dobra, a mislim da ulazi u ovu kategoriju nebitnosti, slabo je tko ikad spominje