Istorija Pesme Evrovizije 1956 - 2021

Meni je ta pesma bedna, njegov vokal još bedniji, a plus je i antipatičan. Jedan od najjačih momenata kada su mu pročitali broj poena od publike.

Meni je ta pesma bedna, njegov vokal još bedniji, a plus je i antipatičan. Jedan od najjačih momenata kada su mu pročitali broj poena od publike.
bukvalno taj vajb, a nikad nisam skontao čemu

nastup je autentičan, on ima dobru energiju i pesma je groove (dobro to je subjektivno)

Pa nekad i ne morate sve da skontate. Nekim ljudima prosto ne prija pesma i to je tako.

Pa da, ali njega bukvalno lično napadaju ko da je poklao nedužnu decu, a ne napisao pesmu koja im se ne sviđa lol

Ja sam samo viđao da pišu da je antipatičan što bih se složio.
I znam da su ga napadali zbog onog video snimka gde je podrugljivo reagovao na neke esc pesme i za to je zaslužio napad, baš je bilo ružno.

Meni je ta pesma top, nastup isto, ali i ja sam se nasladio brojem poena od publike xD

Tell Tea Time GIF by Dreezy

I meni je to ostalo bas nejasno, da je u pitanju svedska pesma iz 2019, 2021, pa cak i ona dosadna iz 2016. ne bi me iznenadilo, ova je bas imala neki vajb

Tusse mi je iskreno najveći smor od ponuđenih, Eric Saade bi bio mnogo bolji izbor pmm

Dance you off je dobra mejnstrim pesma, ali samo u studijskoj verziji. Uživo mi je bio katastrofa, a koliko žiri ceni falš i ispodprosečne vokalne sposobnosti pokazao je upravo na ovoj pesmi. 💀

Pa da, ali njega bukvalno lično napadaju ko da je poklao nedužnu decu, a ne napisao pesmu koja im se ne sviđa lol
Napadali su ga zbog pubertetskog ponasanja. Decko je tad imao nepunu 21 godinu, a i napadali su ga zbog njegovih reakcija na ostale ESC 2018 pesme.

Meni najslusanija pesma na Spotify ikada, obozavam.

Secam se da je Stole komentarisao 'Nastup top, on bottom' na starom forumu kad se pojavio na pf MFa.

Dubravka Marković u emisiji TV lica govorila o tome kako je bila rezervni voditelj Pesme Evrovizije 1990.

E da je bilo žirija te godine, Vania bi možda i završila u top 10, gde joj je i bilo mesto!

S vremena na vrijeme mi na um padne neka random ESC pjesma, večeras je to ova. Prije 18 godina je uopće nisam doživljavao, a sad mi je skroz simpa i s ove točke gledanja mi djeluje da je bila baš potcijenjena

Back