it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Zar nema RAI pravo da bira koga hoće od preostalih učesnika ako pobjednik odbije?

Ma i Il Volo su 2019. rekli da bi pomjerili turneju planiranu za maj ako pobijede na SR, tako da ne vjerujem da će to biti neki problem i ovim zauzetim izvođačima. A koliko prozivki dobijaju zbog nepoštovanja žena na SR, red je da jednu od njih izaberu za ESC ako Oli kaže ne

Pitam se koga će San Marino ove godine ubijediti da se prijavi na njihov izbor hahahah, iskreno volio bih Rosa Villain i Clara. One preko Sanrema mogu Eurosong samo na TV-u gledati, a djeluju mi kao da žele da idu. Giorgiu otpisujem jer bi realno bilo ponižavajuće da ide San Marino da predstavlja pored Italije.

E za SM nisam skapirao ove godine kako funkcioniše. Je l' ima opet nekih pozivnica ili samo ovi koji su u polufinalima idu u finale?

Stvarno greota da San Marino ne bira neku od ostalih pjesama sa Sanrema za ESC, koliko bi to bilo bolje

Čuo sam pobjedničku pjesmu ok mi je, ali he nisam zapamtio.Georgia mi je imala ljepšu pjesmu.

Last edited:
Najgori izbor od svega što je bilo u opticaju, mogu da zamislim da ovo flopne u finalu. Sanremo po ko zna koji put potvrđuje da je okrutni festival za zabavu elite.

Dok čekam detaljne rezultate već sada je jasno (zapravo od početka) da sistem nije naidealniji, pre svega zbog prevelikog uticaja na konačan rezultat odluke o podeli takmičara na dve grupe (sreda i četvrtak). Onaj ko je podelio takmičare u dve grupe, tako da u prvoj imamo znatno više favorita, a u drugom Olija i Brunorija (gde nisu imali skoro nikakvu konkurenciju i mogli su da osvoje ogroman procenat), je previše uticao na rezultat.

Apsolutno, nagurali skoro sve u prvo i tu se rasuli glasovi, a u drugom samo Olly i Brunori od jakih. Plus je glupost što se u superfinalu računaju SVI glasovi koje su dobili učesnici od utorka do subote umjesto da se krene od 0 u superfinalu

U četvrtak Brunori u televotingu 35,0881%, Oli 26,2202%.
U sredu Simone 20,4927%, Fedec 19,3917%, Lučo 10,6550%, Akile 10,5489%, Đorđa 9,7867%.

Ovaj televote rezultat Đorđa nije mogla da nadoknadi.

Edit:
A, evo i televote rezultata samo juče (prva faza finala):
prva faza finala televote.webp

Last edited:
Back