it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Glasovi žirija u prvoj fazi finala:

prva faza finala radio.webpprva faza finala sala stampa.webp
I zbirni rezultati prve, druge i treće večeri i prvog dela finalne večeri:
prvo, drugo, treće i prva faza finala.webp

Pa bukvalno je Olly i Fedez su pokupili glasove ovih sto su isplali i to je to

Sad mi tek posle rezultata žirija nije jasno kako je Simone ispred Giorgie i Akija

Nije da sam neki teoretičar zavere ali stvarno jeste malo čudno to što Olly ima istu menadžersku kao prethodna 3 pobednika Sanrema.
Još i to da su ga stavili u polovinu sa samo jednim favoritom(pored njega samog).
Zaista nije isključeno da je bilo neke muljaže

Sta? Brunori sas na prvom mestu na televotingu? Na koju foru, ne razumem.
Tekst je divan. ❤️
To mi je jedino objašnjenje. 🤷‍♂️

Uz to je pesma odlično izvedena, a on vrlo, vrlo lep čovek (doduše u ovom drugom mišljenju sam verovatno usamljen, pa ne verujem da se publika time vodila 😉).
Ne znam. I mene je ovo baš iznenadilo.

Last edited:
Đorđa nije mogla da stigne toliku razliku zbog podjele po pf, ali je svakako i sinoć bila šesta publici, tako da je i to kritično.

Ne znam da li bi publika masovno glasala za nju da je prošla, očito žiri bi, mada mi opet djeluje da bi izvisila za pobjedu između Luća i Olija

Ceo njen televoting rezultat je dosta loš, s obzirom na status koji ima, a i konkurenciju s kojom se suočila.
Očekivao sam da kod publike prođe mnogo, mnogo bolje.
Sve u svemu, rezultat nije posledica nekog fantaziranja žirija. Publika je izabrala i Top 5, a i pobednika superfinala.

Па да, зато и прозивамо Италијане да мрзе жене 😂

Kaće ovaj odlučiti ide li na ESC ili ne, u maju? Ovo ko kad na FSC-u 38 dana čekamo da se pobjednik izjasni dal uzima organizaciju

Ima 7 dana da odluči.
O bože...

giphy.gif

Да, примјетан је аутотјун и код њега, надам се да ће за ова 3 мјесеца да научи да отпјева без тога како треба
Neće.

Kaće ovaj odlučiti ide li na ESC ili ne, u maju? Ovo ko kad na FSC-u 38 dana čekamo da se pobjednik izjasni dal uzima organizaciju

Tekst je divan. ❤️
To mi je jedino objašnjenje. 🤷‍♂️

Uz to je pesma odlično izvedena, a on vrlo, vrlo lep čovek (doduše u ovom drugom mišljenju sam verovatno usamljen, pa ne verujem da se publika time vodila 😉).
Ne znam. I mene je ovo baš iznenadilo.
Izuzetno lep čovek.

Mislim da su ovogodišnji rezultati potvrdili da Italijani veliku pažnju posvećuju stihovima. Esc fanovima koji ne govore italijanski, poput mene, pažnju privuče sve ostalo i obično se na kraju iznenadimo kada se neko plasira tako visoko.

Back