it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Jaoj sta mi se sad upravo desilo!! Idem u knjizaru Mondadori u centru da kupim moleskin vidim red ljudi 50 m prodjem kad sam dosla do ulaza izlazi tacno pred mene Gabbani! Hahah ljudi vristea on pocinje da peva, dve pesme, imam video 😂😂😂 to jest dva, ali ne moze da se objavi ovde.
Sta ti je energija, gledala sam 5 veceri Sanremo i da mi se covek nacrta ispred sekunde kad sam presla sve i dosla fo ulaza mene a fanovi cekaju satima.
Veci bi mi bio plezir da je bio Lucio ili Achille ali i ovo je prijatno iznenadjenje. Izuzetno je simpatican.
IMG_4215.webp
IMG_4207.webp

IMG_4209.webp
IMG_4213.webp

Joj nek odbije već jednom, stvarno je dosadan sa tim "razmišljanjem".

Pa neće namerno da kaže još šta je odlučio jer je u ogromnom centru pažnje i može ovako da golica maštu i reklamira koncerte.

Pa bolje Lucio nego Olly, makar što se pesme tiče.
A Corsi ima taj ekscentrični izgled koji može da bude dobar za ESC, a na kraju krajeva, može i da promeni pesmu.
Doduše, nije njegov indie repertoar nešto što bi lako zablistalo na ESC-u, ali nikad se ne zna. :)

Rok je 5 dana da se odluči prvobitno bilo. Danas je već trebala da padne odluka, pa dokle više čekanja...

Ja sam razumeo da ima rok do 23. februara.

Ako kojim slučajem dođe do toga da on bude predstavnik, Lučo da ne menja pesma.

Lućo mi deluje da bi bio kao Blek Mamba pre par godina

Ma fejk je. Promenio profilnu da malo manifestujem odlazak na ESC. 🙏

Najbolji scenario, Polvere je bila mnogo više za ESC i imam utisak da bi nešto slično skuvao 🙏

Ili to ili da prvih 11 mesta na Sanremu odbiju ESC 😎

Ja licno mislim da taj koncertic u Palermu nije razlog dileme. Verovatno misli da pesma nije dovoljno evrovizicna a zele da nastave seriju dobrih plasmana, tako da zbog toga razmatraju promenu pesme. 🤷🏻‍♀️ ali vremena je malo.

Ni Polvere mi nije bila nešto ali ajde, bar možemo da se nadamo da bi nova pesma bila bolja od ove sad. Ima ozbiljan tim iza sebe, ne sumnjam da će ići i da će biti top 10 kakvu god odluku doneli.

Kapiram da ima nesto na novom albumu, jedino ne znam kakva su sad Rai pravila za menjanje pesme :D
Jel mu rok danas ili sutra?

Vidim da se spominje i pesma s Angelinom kao opcija jer nije izvedena pre 1. septembra. Valjda je to pravilo. Ali imam osećaj da odugovlači bez pravog razloga i da će sve ostati ovako kako je.

Back